Přejít na obsah

drdzusik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

drdzusik's Achievements

0

Popularita

  1. Dobrý večer. Rád bych Vás poprosil o radu. Zakoupil jsem Fabii 1.4MPI 50KW r.v.2003 s chybou na lambda sondě. Chybu jsem vymazal a znova se už neukázala. Když ale jedu autem tak je cítit, že nemá výkon. Je to jako kdybych za sebou táhnul vlek a lehce to při plném plynu pulzuje. Vyndal jsem tedy svíčky a vyzuelně mě přisly dobré. Jen mě příjde, že jsou až moc světlé jako by to bylo chudé. Pak jsem nakonec našel prasklinku v hadičce co jde do posilovače. Tu jsem pečlivě zalepil a nepatrně se to zlepšilo. Mohu Vás tedy poprosit na co se zaměřit? Případně jde na VAG kouknout na hodnoty lambda zda je OK? VAG používám pouze na mazání chyb. Takže jsem takový začátečník. Děkuji za rady.
  2. vyčisti klapku a sání. Nechápal jsem ale pak se mi palubák srovnal podtlakové hadice, nastavení regulace na podtlakové nádobě u turba. Máš zakarbonované naklápěcí lopatky v turbu. Stane se to častým jezděním klobouka a nebo ve městě. Vyndej, rozdělej, vyčisti a bude to valit. setrvák Turbo KO. když líta napínacé kladka cukaně a nepravidelně - volnoběžka alternátoru KO.
  3. škube to když vyřadíš nebo se zařazeným kvaltem v tahu.
  4. 100% dvouhmotný setrvačník. Případně mám možnost levnějších dílů.
  5. Ahoj. Prosím Vás nenapíšete mi někdo adresy jak nastavit volnoběžnou dávku paliva? koupil jsem Octavii z němec a asi odchází setrvák. Chci prozatím zvednout dávku paliva a na jaře udělat komplet spojku. Jak jsou přesně ty adresy na VAG - 01......... a dál nevím. Děkuji Honza.
×
×
  • Vytvořit...