Přejít na obsah

flojflorian

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

flojflorian's Achievements

0

Popularita

  1. Caute. Tak stresni okno nemam. S tim filtrem je to tak, ale to jsem resil prozmenu v lete kdy to teklo taky kolem filtru ke spolujezdci. No nakonec jsem ted o vikendu rozebral celou stranu ridice a krome potrhane folie v zadnich dverich jsem zjistil, ze to teklo i kolem tesneni dveri u ridice a odtud prolisi v podlaze pekne dozadu. Takze nakonec asi kombinace toho tesneni u ridice a folie v zadnich dverich. Oboje jsem spravil a po postrikani vodou uz ani kapka. Jeste se uvidi pri desti ale zatim OK. Diky vsem za rady.
  2. Tak porad nic. Ve dverich vymenena folie a zatesnena a vsechno co jsem psal jsem udelal znovu. Mam takovej pocit ze budu dalsi vikend muset rozdelat celou stranu ridice vcetne sedadla a kobercu, proste komplet. Jinak to nevidim.
  3. Caute. Tak okno jsem nemenil a klima je v pohode. Jeste se musim o vikendu mrknout na tu folii protoze v tydnu to nejak nestiham. Diky za rady, uvidim jestli teda nektera zabere. Zatim jezdim pro jistotu s odkrytyma zatkama :-D
  4. Mam tam taky folii. Uz jsem dnes sundal koberec a omrknul zatky...aspon jsem jima tu vodu vypustil. Vsude jsem hledal jen tam ne, diky za radu, zitra na to mrknu protoze je to dost mozne, nedavno mi tam menili ztahovacku ve dverich.
  5. Caute vsichni. Dnes vecer jsem nastoupil do auta a zjistil, ze na podlaze za ridicem je asi 2cm vody. Dnes od rana prsi a prvni jsem zkousel vsechno kolem a vis, ale vse ostatni je suche a voda je jen a pouze do tech 2cm. Prolezl jsem i kufr, vsechny ostatni prostory i tesneni prohlednul a nic. Nemate nekdo podobnou zkusenost? Jsem v nemecku a vazne se mi nechce platit ty jejich "specialisty" s hodinovkou 100€. Uz jsem se dival i pod autem a zatky jsou na svem miste. Nedavno mi to tam tekli u spolujezdce, ale vymenili se plasty, utesnili, vycistili kanalky a tak. Diky za kazdou radu.
×
×
  • Vytvořit...