Přejít na obsah

Tomastr1

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

303 zobrazení profilu

Tomastr1's Achievements

0

Popularita

  1. Jsem na tom stejně, můj poznatek je ještě jeden, mám to už druhou sezónu, přes léto se to velmi zklidnilo a vždy v zimě to dělá opět, takže je tam závislost na teplotě venku. Automechanici zatím na nic nepřišli. Prý je vše ok. A ještě k tomu musí být nerovnosti na silnici, takže v tahu pod plynem a křivá silnice. Po ubrání to ihned přestane.
  2. Občas se mi stane, že nejde nastartovat motor. Normálně přijedu, za pár dní chci odjet a nenastartuju - motor ani neškytne. Auto mám 6 let, stalo se to asi 5x a teď po měsíci podruhé. Většinou vyplácám baterku, dobiju ji, zkontroluju vše co se dá, klapka funguje, chyba na diagnostice VCDS žádná. Koukal jsem i na palivový filtr, nafta tam je, čerpadlo dává. Pak se nějak podařilo nastartovat. Teď nedávno znovu, to samé, až pomohl soused, nastříkal do sání nějaký sprej na start a auto chytlo. Dovezeno do servisu, po týdnu se k tomu dostali, auto chytlo normálně, udělali diagnostiku a včera volali, že jediné co zjistili, že čerpadlo dává malý tlak. Je možné, aby to bylo tímto?
  3. tak mám už taky hotovo...
  4. Můžete prosím někdo uvést konkrétní odkaz na diody bílou a červenou, které jsou vhodné použít a kde se dají koupit? Nějak nemůžu dohledat...
×
×
  • Vytvořit...