Přejít na obsah

Tomaspr

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Tomaspr

  1. Trochu oživim toto téma. Pokud by si to nekdo chtěl vzperu udelat za pár korun na 2 octavii pred FL a je manualne zručný. Zde sou věci co jsem použil. 2x čep 1U6827439B 1x vzpera 6X0827550 1x Kousek plechu 1x matka M8 a větší podložka. Jak jsem postupoval. Vyndáme tyč a zapreme si kapotu kostetem. Vyndame z horniho drzaku gumove těsnění. Obkreslime si na papir tvar horniho drzaku. Z plechu si vyrobime vyztužení horniho drzaku podle nakresu co jsme si udelali na papir viz. posledni foto. Poté provrtame 8 vrtakem, idealne co nejdal od predku vozu. Cepem a matkou s podlozkou pridelame nas výrobek ke kapotě viz 3.foto. Spodní čep je složitější, aby se kapota zvedala tak akorat, a ne jen pro liliputy, je potreba využít díru po šroubu co drzi blatnik viz 2.foto, ten je však velikost M6 a náš čep M8, bud diru zvětšíme a dame zespod matku, nebo jako ja zmensime zavit čepu na M6. Poté co čep na místě silne dotahneme, zbyva poslední a to vzit větší kleště a spodní čep ohnout smerem ke svetlu o cca 0.5cm. Nyní jen odhodime koště, nacvakneme vzperu a uzivame si dobre odvedené práce. Časová narocnost: Cca 60min Celková cena cca 200kc
  2. Tak zavada po pulroce vyresena. Auto bylo v 2013 trefeny na levy predek a ten umelec co to opravoval nevyrovnal poradne levy podbeh. Takze drzak silenbloku na prevodovce byl o 5cm vrazenej do podbehu. Po vytazeni je konecne bouchani konec. Dekuji vsem za rady a porady.
  3. Ne z teto znacky uz sem vylecenej. Obe poloosy jsou od Spidanu.
  4. Obe poloosy jsou novy. a witt dekuji za postrehy tlumice jsou ted narade...
  5. Zasah abs/esp jen pri zataceni doprava? Rizeni je bez vuli. Jo a kdyz je auto na heveru a kola ve vzduchu tak je klid at tocim jak tocim.
  6. Tenhle pokus tu taky byl. Ano je.
  7. Zdravim, mam problem. Koupil sem O2 v kombi 1.9tdi DSG, po 14dnech zaclo neco vibrovat a klepat pod podlahou ridice a auto pri zataceni doprava v rychlestech nad 50km/h jakoby kulhalo, nevim jak jinak presne to popsat. Tak jsem dal auto k mechanikovi a zaclo se menit. Nejdrive vymlacene original ulozeni a cepy a geometrie. Mlaceni neprestalo tak se vymenila leva poloosa a auto se diky silenym ranam a skubani za volant stalo nepojizdny. Dale se menila druha poloosa,loziska a vysledek stale stejny. Pote prisli naradu komplet silenbloky motoru, mensi zlepseni, ale stale se s tim neda jezdit. Zkouselo se s nima i ruzne posouvat a nic. Kola jsme zkouseli taky nekolikery a nic. Auto bylo v 2013 bourany a tak sem s tim byl i u klempire jestli neni hnuta karoserie, ale body sedi. Nenapada Vas co jinyho by to mohlo delat? Mechanik rika uz jen tlumice a tehlice, nic jinyho tam uz vymenit nezbyva. Dekuji predem za kazdy napad.
×
×
  • Vytvořit...