Přejít na obsah

ufoniac

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

ufoniac's Achievements

0

Popularita

  1. ako píšem, pred tým ako pojdeš do servisu , tak si nezapínaj klímu,..alebo napíšem to takto..jazdi bez klímy ,a ak sa ti objaví ten zvuk ,tak všechno vypni (radio,ventilaci) a zapni klímu a poslouchej jak ti ten zvuk zmizí...ale čím to je ????:.to by som chcel tiež vediet .. ^_^ ,zatial som s tým v servise nebol ,a síce riešil som to v servise (tiež mi to presne vtedy nerobilo)ale bolo mi povedane že pokial sa nezobrazí ,v počiítači upozornenie na nejaku chybu, tak sa nemam nicoho obavat. ale? chcel by som vediet čo to robí a čím to je. tak ak sa ti to podarí opravit alebo aspon zistit čím to je a proč ,tak mi napíš.
  2. tak uz som to zistil, robi to klíma. ked sa objavi ten zvuk zapnem klímu a hned to prestane. ale presný dovod preco sa to deje to este neviem.
  3. dobry den , neviem či to napíšem správne ale ,..hlavne je to počut od spolujezdce,...nekdy ,nestava se to často , sa mi ozýva neznamy zvuk z motoru, zatial mi nikto nevie vysvetlit co to je , čím to je. navšívil som servis ,ale presne vtedy to nedelalo...:/... v prilohe posielam ten zvuk. tak snád mi nekdo poradí- pomuže. Zvuk Motoru (1).mp3
×
×
  • Vytvořit...