Přejít na obsah

qwertasd

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele qwertasd

  1. Nee,Slavkov u Brna-Brno-Rosice lépe to nešlo..
  2. a to mi tu dálnici ještě zrekonstruovali takže nejezdi po ní zadarmo.. ;)
  3. Ne,já stávající vyhodím a od ledna budu po dálnici jezdit bez známky..
  4. A já dálniční známku sundám a budu po dálnici jezdit dál..
  5. takový názor panuje možná na východ od od našich hranic,ale civilizovaný národ tohle řeší jinak..
  6. No,lidé raději vzhledově ne-nový gumový koberec než věčně (nejen)v zimním období vlhkej a nasáklej koberec.. A bakterie řeším,hlavně proto,že vozím malé děti..proto častěji čistím i ventilaci.. A pro fanatiky koberců na podlaze aut,možná je řešení v tuning kobercích..těch lesklých,co září i po opětovném mytí..
  7. Gumovej koberec omyješ vodou,ale textil už nikdy nevyklepeš a nevysaješ jako když byl nový..nehledě na mnohonásobný výskyt bakterií v textilních kobercích
  8. není nad každodenní vdechování prachu z koberců po nasedání..
  9. Ty gumové z fotek aspoň vypadají jako origoš..zato ty koberce,jako by vystříhl od oka vrátnej u fabriky.. :D Koberečky měla přítelkyně několik let ve svém voze a pořád se držel prach na plastových částech,hlavně po zimě(palubka,výplně dveří..) po výměně za gumové je to v pohodě..
  10. takže k základní výbavě např Comfortline,když si připlatím jen bi-xenony bude denní svícení z kterého zdroje? zvášť žárovečka mezi xenonama? nebo svítí xenony jako denní?
  11. To jako že při denním svícení zbytečně svítí xenony? pokud nechci připlácet za LED? proč není denní třeba v mlhovkách,pokud si je připlatím,či u vyšší výbavy v základu..
  12. Jak je to s denním svícením? To musej svítit hlavní světlomety,nebo zbytečně xenony..některé auta maj denní třeba v mlhovkách a tak šetří hlavní světlomety..
  13. nechci rýpat,spíš je to krutá realita..Lexus,Audi,Honda..to je divné,že tyhle vozy střední třídy mají také problémy s tak málo km..
  14. možná je to vše už běžným opotřebením..
  15. To má najeto jen 25tkm a už takové problémy?
×
×
  • Vytvořit...