Přejít na obsah

clunny

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

274 zobrazení profilu
  • Imo

clunny's Achievements

0

Popularita

  1. Také by mě zajímalo, už to pozoruji teď cca 200km přesně to co popisuješ za studena to hrká s autem za tepla v pohodě, jakmile přidám plyn cukání přestane jakmile se rozjíždím v klidu tak to hrká mam najeto 189 000km
  2. Ahoj, chci se zeptat, dnes jsem měnil žárovku v levé mlhovce vycvaknul sem mřížku nárazníku a tam pověšený takoví kabel s konektorem na konci. Nevíte někdo odkud co to je popřípadě jestli to má být někde nasunutý? Přikládám fotku děkuji za rady.
  3. Pak je možné že ti odešel mikro spínač v zámku dveří u řidiče. Když přijedeš zhasneš motor necháš klíčky v zapalování a otevřeš dveře měla by se ti rozsvítit uvnitř lampička popřípadě by ti měl počítač ukázat otevřené dveře.
  4. Zeptám se, já se zaseknul při výměně oleje dřív, jak dostáváte olejoví filtr z toho pouzdra? Musím něco odstrojit? V surovém stavu je takřka nemožné ho prorvat přes trubku a šroub ven. Děkuji za rady editace: trocha poklepání a vypáčení malým šroubovákem
  5. Ahoj kluci, nikde v tématech sem nenašel řešení, vyměnil sem zámek dveří u O2 2008 a potřeboval bych ho teď spárovat s autem víte jak na to? Děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit...