Přejít na obsah

jenavesa

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele jenavesa

  1. Na kabel jsem nekoukal ale dovolím si tvrdit že tím to nebude, celou zimu co byl mráz se problém neprojevil až teď posledních pár dnů co se oteplilo to opět zlobí stejně jako předtím... Dokonce bych řekl že to není ani deštěm například teď dva dny prší je mokro a nic předtím než pršelo to zlobilo snad celý den. Každopádně mám teď v plánu rozebrat v kufru vlevo tapec kde je nějaká svorkovnice a taky se podívat do té průchodky. Za jakékoliv rad a nápady předem děkuji.
  2. Ahoj, mám podobný problém u OCT II Tour 1,6 MPi. Občas se stane že kufr nejde otevřít ani spínačem na dveřích ani klasicky DO, pouze prostředním tlačítkem DO. Nebo se kufr sám otevře při nastartování, nebo zabouchnutí některých svěří. Mikrospínač měněn bez výsledku, v servise se závada neprojevila, stává se to zcela náhodně. Mám v plánu výměnu spodní části zámku dveří. Díky za jakoukoliv odpověď nebo informaci.
  3. jenavesa

    Problem s kufrom

    Dobrý den, mám stejný problém OCT II Tour 1,6 MPi. Občas se stane že kufr nejde otevřít ani spínačem na dveřích ani klasicky DO, pouze prostředním tlačítkem DO. Nebo se kufr sám otevře při nastartování, nebo zabouchnutí některých svěří. Mikrospínač měněn bez výsledku, v servise se závada neprojevila, stává se to zcela náhodně. Díky za jakoukoliv odpověď nebo informaci. :)
×
×
  • Vytvořit...