Přejít na obsah

Dzepen

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dzepen's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravim, omlouvam se, pokud se to jiz resilo, ale nevite, proc mi nejde volat pres BT od Skody? Hovory prijmu, ale pri vytaceni mi to rekne, ze spojeni se nezdarilo. Musim vytocit cislo primo z telefonu. Dekuji.
  2. Ahoj, dik, tenhle zvuk to neni. A rozvody jsou menene ve 116000 km. Blbe se ten zvuk popusuje. Proste jako u starych 120tek tam neco zarachta. Na netu jsem nasel tenhle odkaz na Golfa. Tam pisi, ze to delaji vstriky, coz by mne asi kleplo. Ale jemu to dela spis po zahrati, mne hlavne za studena. Zkousel jsem to i nahrat, ale je to tak slabe, ze to telefon nebere, je z toho celkem normalni jizda. https://youtu.be/ClrX--unQSw Tak nevim, zda jeste nezkusit jiny servis, nastesti mame na Kladne znackove dva.
  3. Zdravim, chci se zeptat, zda je normalni, ze motor pri nizsich otackach (1500 - 2000) zejmena za studena cvrlika. Treba na trojku 50 po meste, 1800 otacek a cvrlika jak stara stodvacitka. Po poradnem zahrati se to zlepsi. Volal jsem do servisu a pry je to u techto motoru normalni. Mohou mi pujcit Golfa 1.6 abych jim veril. Pry to snad nedelaji jen francouzi, i u Forda to pry je. Mam prijet, kdyby to skubalo, netahlo, nebo kdyby to byl kovovy zvuk. Meli pravdu, nebo mne jen chteli odpalkovat? Dela to nekomu take?
  4. Zdravim, mohu se zeptat, zda se nekdo vyzna v motorech 1,6 TDI a je z Kladna a okoli? Mel bych par dotazu a nechce se mi s tim do servisu. Dik.
  5. Zdravím, mohu se zeptat, zda je mezi členy někdo z Kladna?
×
×
  • Vytvořit...