Přejít na obsah

Percy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

376 zobrazení profilu

Percy's Achievements

0

Popularita

  1. ahoj poslal jsem ti zpravu jsem tu novej a nevim jestli ti prisla jde o ten starter jak si tu rozepisoval 

    poslal jsem tisve cislo ale samozrejme muzu zavolat ja tobe at te to nic nestoji kdyz ti to nebude vadit 

  2. Tak problém konečně vyřešen a navíc omylem . Od motoru sem slyšel něco zadrhávat a myslel sem že to bude ložisko nebo volnoběžka altíku . Po rozebrání se ale jaksi zjistilo že mám upně vydřenou hřídel u altíku na straně u kladky ... pod ložiskem chybí cca 5-6 mm na průměru . Takže mi to bralo o vynutí a brzdilo motor . Nevim jestli to šlo i do kratu a zda je to vubec možný . Nechápu jak se to mohlo stát a už vůbec ne to že ložisko samotné je absolutně v poho a altík bez problémů dobíjel . Nezbývá než poděkovat místnímu ,,mechanikovy,, za repas altíku cca 2 roky zpátky .
  3. Startér zkoušeli prej novej a udělal to taky . U toho mi nezbejvá než jim věřit. Zatím je spoléháno na kostru motoru ale asi ještě skusim přímo pod šroub u startéru fláknout další kostru .
  4. Přívodní kabel i kostra sou vyměněný . Jako přívod sme dali dva kabely . Přes jinou to taky nejde a zkoušeli sme to i přes kabely z druhýho auta . Všechnou se jeví jako zdravé ale nefunguje to . Bude to nějaká blbost , jen ji najít ... :( Nemohlo by něco jiného žrát při startu proud ??
  5. Nejen že je novej ale mám tam dva . Zkusili sme to ještě posílit . Už sem z toho zoufalej , pročet sem co sem moch , prohrabal taky. A v servise mi po čtvrté návštěvě řekli že se s tim ještě nesetkali .
  6. Ahoj , potřebuju radu . Mám octu 1.9TDi 66KW AGR z 98. tach 220k Mám problémy se startérem . Auto běžně točí a na cvrnknutí motor chytá ale občas(poslední dobou se to stupňuje) nenastartuju. Startér točí jako s vybitou baterkou a motor se párkrát líně převalí. Takhle to skusim několikrát a pak zas na brnknutí chytne nebo je slyšet jak se pomalu startér rozběhne a chytne. Občas se ale už nerozeběhne a de až za dva dny. Baterie rok stará zdravá +- z baterie očištěno nové svorky nové kabely a očištěné kontakty nová cívka nové uhlíky startér ok spínačka ok kabely neporušené a vedou. Už sem s tim byl 4x v servise a bez úspěchu , pokaždé něco udělali nebo vyměnili a závada přetrvává . Zvuk je opravdu jak s vybitou baterii nebo jako by startér nemohl motor zmoct . V servise se s tím údajně nesetkali a když zkusili do auta dát novej startér tak jim to udělal taky . Takže všechno je v pořádku a zdravé , ale startér stejně netočí.
×
×
  • Vytvořit...