Přejít na obsah

Bejerin

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Bejerin's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, máte někdo lištu před spolujezdcem z výbavy Laurin a klement (černá lesklá, piano black)? Popřípadě kde by se dala sehnat? Díky za info.
  2. Díky za info, dle vseho to vypada na chybku nekde u komfortni jednotky nebo nekde u kabelu po ceste k ní
  3. Ahoj, vím, že pár podobných témat tu je, ale nikde jsem nenašel konečné řešení. Auto pořád pípá a na maxidotu se objevuje otevřený kufr. Vyměnil jsem i zámek, i tu spodní klipsnu kompletně, ale bez výsledku. Zajímavé je, že začne pípat a blikat nedovření kufru jen když auto stojí dýl na slunku. Nebo je venku horko, jakoby se někde něco vlivem tepla prostě podělalo, rozpojilo nebo spojilo nebo co. Přes zimu nic, uplně v pohodě a teď najednou zase to samé. A když už to jednou spustí, tak to přestane jen občas. Vždycky po najetí na hrbolek nebo prudším zatočení už opět pípá. Napadá mě jedině snad někde poškození kabelu nebo něco, ale fakt už nevím. Zámek a propojení mi zkontrolovali elektrikáři a vše funguje jak má. Řešil někdo nějak tuto "záhadu"? Předem moc děkuji za rady nebo informace. Díky.
  4. Ahoj prisli jste na neco? Mam to same u OII pred fl. Zamky jsem oba vymenil ale nic z toho. Diky za info.
  5. Ahoj, mam uplne stejny problem a uplne stejne jsem ho nevyresil. Prisel jsi na neco? Je to silene otravne. Jinak pro info - pres zimu a pri nizkych teplotach ok, jakmile bylo auto na slunicku a vyhralo se tak okamzite pipani a blikani ze je kufr otevren. Fyzicky samozrejme byl zavren. Mam oba zamky nove,ale bez uspechu. Diky za info
×
×
  • Vytvořit...