Přejít na obsah

sotepe

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

sotepe's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, můj problém je že při rozjezdu či couvání čistě na spojku v záběru začne být pod kapotou slyšet zvuk klepání, je to docela hlasité. Nevím čím to může být začínám to pozorovat již druhý den a děla to trošku při rychlosti 80km/h. Po přeřazení na 5 už to nedělá. Nevěděl by někdo ? Předem díky za odpovědi.
  2. Svicky byly meneny v dubnu ci kvetnu nevzpominam si, ale urcite byly meneny. Ja uz nevim no nekdy to udela nekdy ne.
  3. Zdravím, VN trafo je vyměněné, ale dělá mi to stále vypozoroval jsem, že nejčastěji při prudké snížení rychlosti třeba z 90km/h na 60km/h a znovu když chci přidat dostanu se na 80km/h a opět se to chová stejně ve městě při nižší rychlosti to samé. Že by rozdělovač nebo kabely? Předem děkuji za odpověď
  4. OK díky, zkusím vyřešit, nevěděl jak to pojmenovat :-)
  5. Zdravím mám škoda octavia 1.6 55kW glx, benzin + plyn. Mám takový problém, že při jízdě mi přestane do motoru jít palivo většinou při 40km/h a 80km/h. Rychlost klesá a po pár metrech začne škubat a znova spomaluje. Během následujících 14 dní cca jsem tento problém vyřešil zastavením a znovu nastartováním, ale dnes mi to udělalo asi 10x a to jak na plyn tak i na benzín. Diagnostika neukázala nic. Předem děkuji za radu.
×
×
  • Vytvořit...