Přejít na obsah

Petterson

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Petterson's Achievements

0

Popularita

  1. nechápu, jak by mohlo do kufru téct, můžeš specifikovat ten problém? Kde přesně teče a jak moc? Protože mi to přijde jako nesmysl, ty dveře jsou přece zacvaknutý v zámku ne? Není tedy reálné, aby byli jakkoliv nadzvednuty, nebo snad ano?
  2. Mám objednané pravé dlouhé zrcátko - anglická verze. Takže jakmile to budu měnit, tak zrovna vyměním i to levý za nový a kryty budou pryč = ))
  3. Díky :D no já chtěl jen ukázat, že i přes zimu se upravuje = )) trošku úprava nárazníku a masky. A jinak poklice jsem jiný nesehnal protože ty disky mají ty vysoký hrany = (( a na obuťí liťáků už nebyli penízky = )
  4. dík kluci = )) jasný, hned jakmile si všímám RSy, tak mávám a blikám ;)
  5. Tak jsem se konečně odhodlal ukázat svou Fábii. Fabia RS 1.9TDI PD, r.v. 2006, černá metalíza, dovoz Německo plná výbava (včetně šibru), dovezeno 3/1/2010. Mám nalítáno cca 140 000km. Úpravy: - Sportovní stavitelný podvozek SPAX - Vrtané brzdové koutouče Zimmerman - Sportovní brzdové destičky Ferodo Racing - Sportovní vzduchový filtr K&N - Chromové kryty zrcátek Milotec - Přední maska Milotec - Přední znak z OII RS - 5. dveře - vyvařený znak + označení motoru - Autofolie - Kufr propustnost 5%, zadek propustnost 15%, předek propustnost 70% - Originál ALU kola FRS - bílé - 2DIN autorádio JVC + subwoofer JBL + zesilovač JBL - řada GT5 - Vnitřní osvětlení stropu + dveří - LED Diody bílé - Vyměněnné parkovačky LED bílé - Loketní opěrka Možná jsem na něco zapomněl = )) ale to určitě není důležité, budu se snažit to aktualizovat = )) Chystané úpravy: - MaxiDOT - Přední mlhovky ala OII (teď si nejsem jist, ale je to myšleno s tou Cornen funkcí) - Úprava předního nárazníku (podobně jako Dejvi99 = )) - Výměna sedaček - z OII RS - Zadní křídlo Fabia WRC, už mám u lakírníka - Nová kola 17" na novou sezonu (nejspíš černé OZ racing - ALLEGGERITA HLT 4F MATNĚ ČERNÁ, popřípadě ten samý typ Bílé) - Přečalounení dveří do stylu nových sedaček - Výměna repra (přední i zadních - bez plátna) - Chip tuning - nejspíš Jaro 2011 - Zakoupeny podložky Eibach Pro Spacer (předek 15mm, zadek 25mm) - Změna vnitřního podsvícení (budíky, palubka) do bílé Opět jsem určitě na něco zapomněl = )) ale i tak je toho dost a je přede mnou velká porce práce =PP Budu se snažit přidat nějaké foto, i když moc aktuální fotky zrovna nemám = )) 1.7.2010: 21.7.2010: 2.8.2010: 14.8.2010 tónování: 16.8.2010: Z poslednějších fotek Poslední fotky 29.10.2010
×
×
  • Vytvořit...