Přejít na obsah

1lukino

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele 1lukino

  1. ka_r_los - přesně takhle to mám, jen zadní okno je s trojkou na konci (43R-001583, a taky neni laminated). A znamená to tedy, že mám Sunsafe Glass?
  2. díky za vytrvalost Rolbař. Pawouk01 - to jsem netušil, myslel jsem, že bych tam měl vyčíst vše. Když to shrnu, tak mám: - L&K, po FL, r.v.12/2010, na sklech značení laminated - tak by skla měla být Sunsafe Glass (už v standartu) - ve Škodovce při koupi řekli Sunset - a společně se to nedělalo Ale neva, tak pořád vím víc, než jsem věděl před dotazem (i když ne o svých oknech) :D Děkuji za odpovědi
  3. tak já nemám žádné z těchto označení v serv.kn. Ale označení laminated (což by asi mělo znamenat skla Sunsafe) mám na všech oknech kromě zadního. A zase že to má Sunset mi řekli ve Škodovce.
  4. Děkuji za odpověď. Já mám po FL a mám L&K a ve výbavě mám psané jen Sunset. To se pak to Sunsafe Glass, když je to jako standart do výbavy nepíše? Děkuji
  5. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je rozdíl mezi Sunset a Sunsafe Glass (nebo je to to samé)? Co se mi podařilo najít je, že rozdíl by mohl být v tom, že Sunset jsou skla jen zatmavená a Sunsafe jsou bezpečnostní vrstvená (lepená) s pokovenou fólií uprostřed. Na některém fóru bylo, že sklo Sunsafe má na oknech označení LAMINATED, a že každá L&K je má standartně ve výbavě. Já mám L&K, na oknech označení LAMINATED taky, ale ve výbavě mám napsáno Sunset. Tak mě jen zajímalo, jestli ty názvy jsou to samé, nebo jsou to dva rozdílné druhy skel. Děkuji.
  6. Ahoj, taky stejný problém, nesvítí obě spodní ručičky. A taky Morava :D
×
×
  • Vytvořit...