Přejít na obsah

Mike 978

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

397 zobrazení profilu

Mike 978's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj všem, již poněkolikáté mi odešel předehřev topení 1K0 963 235E (CAN verze) a nechce se mi již moc kupovat další z druhé ruky (moc nevydrží) a nový se prodává za šílené částky. Napadlo mě, zda nemáte někdo zkušenost výměny 1K0 963 235E za 1K0 963 235F, tedy předělání na ne-CAN verzi. Chtěl bych se zeptat, zda jste to již někdo řešili? Je to vůbec reálné, případně mám očekávat nějaké komplikace? Nač si dát pozor?
  2. Ahoj, nemáte náhodou prosím schéma zapojení toho kabelu mezi park. jednotkou 283 a vozem? Hlavně který pin v konektoru jednotky je co a kam se konkrétně zapojuje CAN do komfortky?
  3. Ahoj, potřeboval bych radu. Sehnal jsem sadu dílů pro dodělání originálního zadního parkovacího asistentu do vozu Octavia 2 (2006, před FL), konkrétně s jednotkou 1Z0919283B, což by dle toho, co jsem četl zde mělo s vozem a radiem Stream MP3 fungovat. Avšak chybí mi poslední část a tou je kabeláž k propojení jednotky s vozidlem, pro její napájení, napojení na CAN, atd. Nevíte někdo, zda tato kabeláž má nějaké originální číslo? Nebo je součástí svazků elektriky a při dodělání se musí nechat vyrobit? Byl by tu případně někdo schopen ji vyrobit? V takovém případě rád zakoupím. Případně nemáte alespoň schéma, podle kterého by se dala udělat? Děkuji moc za radu
×
×
  • Vytvořit...