Přejít na obsah

0001krtek0001

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele 0001krtek0001

  1. Pěkně jedeš jen co je pravda už se těším až se potkáme u Olympie a nebo na té kávě u nás ;) :lool:
  2. Tak ačkoliv mě to mrzí uvažuji o prodeji Fabinky ještě to není jisté ale rýsuje se Octavia II combi 1,9TDI za super cenu takže mám obrovskýo brouka v hlavě jinak pár fotek jak Fabča pokračuje pokud by měl někdo zájem tak je k mání za 148000Kč na sportovní vozy.cz za auto ručím je ve skvělém stavu po všech servisech
  3. To je právě to co nechápu je tu spousta krásných aut ale v TC jsou pořád ti samí je mi líto, že se to bere takhle (povrchně).Každý se snaží dle svého umu a možností a každý by si zasloužil šanci.Např tvoje auto se mi vždy líbilo, prostě pěkná elegantní žádnej zbastlenec (Máca)Nechci tím říct že by měla soutěžit kdejaká sfušovaná radoby upravená auta ,ale to co je k vidění na foru jsou pěkný auťáky.Já dělám auto taky pro sebe od mala sem tíhnul k autům zvlášť upraveným a nechal bych si od poroty poradit budu rád za konstruktivní kritiku ,ale že bych začal předělávat auto podle jiných to určitě ne.Já vím, že se o tom už mnohokrát mluvilo ,ale měla by se rozlišovat auta na běžné ježdění a čistě upravení krasavci kteří jsou jen na výstavu :lool:
  4. Sakryš začínám mít vážné obavy ten Golf je luxus
  5. Tak teď jsem dočetl pravidla jelikož sem uplný nováček jsem zaskočen tou spoustou pravidel a nařízení ale i tak zkusím to a uvidím i když po tom článku to moc dobře nevidím.Ještě jednou díky.
  6. Nejhorší je že vubec nevím jak co kde jestli se musim nekde přihlásit do kdy nebo jen objíždet srazy kolik je jich povinných hlavně nevím kde ty informace sehnat protože nikoho s temito zkušenostmi neznám poradíte jaká jsou pravidla co splnovat ???
  7. úsilí mám ale jestli myslíš peníze tak s tím pořád bojuju je neuvěřitelný co to stojí peněz ale co uvidíme i kdyby nic dělám to hlavně pro sebe je to srdcovka
  8. Díky moc ono to vše začalo kufrem a Templářskými víny(mám rád víno) a najednou sem tomu propad takže letos opravdu vyjedu jako Templář se vším všudy Kříže interiér dotaženej do konce a i na karoserii se pracuje zkusím soutěžit ve Fabia scene třeba se někomu bude líbit jinak mezi Vás se podívám opravdu rád akorát časově nějak nestíhám ale to už musím nějak vychytat.
  9. Díky tak konečně se něco pohlo kufr se dodělává a interier hotov namontována nově očalouněná sedadla fabia RS s výhřevem a bagy už aby bylo jaro těším se jak malej. Jo a ještě pár maluvek přibylo.
  10. Ahoj chtěl bych vám představit svoji Fabinku ala Templář. ;)
  11. Ahooooj tak sem tady ještě jednou díky za lízo.
×
×
  • Vytvořit...