Přejít na obsah

Freedomak

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    Motorky-sportovní,enduro,motárdy,cestovní,cross

Freedomak's Achievements

0

Popularita

  1. Děkuju za odpověď i odkaz na stránku už dřív sem na ní byl a jediná nevýhoda je to že jsou ty kola jen v antracidove a ne černé. Ale ještě jednou děkuju.
  2. No je pro mě dobré vědět že by bylo lepší to sehnat s typovým listem. Škoda že ty extreme dělali jen v 19" kdyby dáli i 18" mám po problémech protože ty zapsané mám a i velikostně by mi stačily.
  3. Dobrý den všem. Mám takový dotaz a to jestli někdo v poslední době nechával dopisoval kola do TP? Mám v plánu někdy po zimě koupit kola škoda extreme v černé barvě a jelikož originály dělali jen v 19'' provedení a fejky v 17'' nebo 18'' které mám schválené v TP nechci, nastává mi problém s tím jestli vůbec kola po koupi dohlásím. Naprosto netuším jestli starší kola seženu s typovým listem nebo bez něj. Někdo znalý může pomoct a ofotit typový list nebo poradit jak nejlépe vše oběhat(nebráním se ani photoshopu) . Ty kola extreme se mi strašně líbí a asi bych na sebe byl naštvaný kdybych nezkusil tyto kola sehnat a dopsat.Času je sice dost ale nerad bych se těšil a kola koupil a pak je bud' vozil na černo a modlil se aby se nic nestalo nebo je musel prodat. Děkuji za každou radu a připomínku.
×
×
  • Vytvořit...