Přejít na obsah

Dirck

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

383 zobrazení profilu

Dirck's Achievements

0

Popularita

  1. Dirck

    Delici mriz

    Klec do kufru, to uz je dost draha polozka, to bych videl jako posledni moznost.. Te site se trochu bojim, aby ji neprovalila a jestli dobre koukam tak se chyta ke stropnici a to by tu moji obludku neudrzelo.. Takze nevim, jak to poresit..
  2. Dirck

    Delici mriz

    Ja ji potrebuju kvuli psovi, mam vlcandu a je to divocak, takze jinou moznost nevidim.. Ted me napada, kdyz namontuju mriz, to urcite musim nechat zapsat do TP, ze jo?
  3. Dirck

    Delici mriz

    To jk79: Tuhle jsem prave nasel jedinou, ale sedacky maji jine potahy, coz by asi tak nevadilo, ale jestli tomu dobre rozumim, tak musim mit uchyty I ve stropnici a ty ja nemam.. To Gabo6: Nevim, mozna jen nevim jak na to, ale tu Co mam ja, kazdy prodava jen na OII..
  4. Zdravim, chtel bych se zeptat, zda se da sehnat delici mriz zavazadloveho prostoru na OI kombi? Jednu jsem koupil, prodavajici tvrdil, ze kompatibilni s OI I OII, ale bohuzel myslim, ze je to blbina, do jednickovy mi nejde nainstalovat.
  5. Dirck

    Jak se dostat do O1

    Takze zena uz zase jezdi.. Jak je zde psano, do jednoho z nejkradenejsich aut se proste neda dostat jinak, nez nasilim.. Zkouseli jsme vyhnout dvere, protahnout drat a zabrat za protejsi kliku, po nekolika pokusech a nervovych zhrouceni se nam podarilo kliku chytnout tak, ze byla otevrena nadoraz, cudl vyjel nahoru a.. A prd! Dvere otevrit nesly! Po uvolneni kliky, cudl zase zajel zpet do diry.. Pak jsem jeste z nouze zkusil sundat gumu u okna a zkusit dratem vyhackovat cudl, po par pokusech jsem uznal, ze je to kravina a akorat po***vim stahovacku. Pak jeste posledni nenasilna moznost.. Silnym dratem zmacknout odemykani na ovladaci na dverich, samozrejme nereagoval. Takze, jedina moznost, jak se do tohohle auta dostat- vyvrtat zamek, otevrit sroubovakem a koupit novy zamek.. Tot nase, doufam posledni, zkusenost s nedostupnym autem. Doufam, ze to alespon bude nekomu prinosem. Diky za rady!
  6. Dirck

    Jak se dostat do O1

    Kezby, ale nemyslim si..
  7. Dirck

    Jak se dostat do O1

    Zamkla a klic uz nesel vytahnout, ted se protaci jen do prave, ale zamek nic, do leva ani nejde otocit.. Uz tusim, ze je praskly krouzek ve vlozce zamku, ale prvne se k nemu musim dostat.. A nekde jsem cetl, ze pokud je auto zamcene, tak nereaguji ani kolik zevnitr, tudiz nevim jestli rozbiti okynka bude efektivni.. Jinak to samozrejme prvne vyzkousim dratem okolo dveri a zkusit chytit kliku..
  8. Zdravim, snad jsem trefil sekci tohoto tematu.. Volala mi zenska, ze zamkla auto (klickem s centralem) a nemuze vytahnout klic.. No, po nejake dobe se nam klic podarilo vyndat, ovsem auto zustalo zamcene.. Moje otazka zni.. Jak se do nej dostat? Je to Octavia 1 2000 rok, combi.. Navic jsem zjistil, ze ma kaput i zamek na vratech kufru. U spolujezdce zamek zaslepeny, DO nema. Dekuji za kazdou radu.
×
×
  • Vytvořit...