Přejít na obsah

barinluk

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

barinluk's Achievements

1

Popularita

  1. Tak byl to údajně vadný přítlačný talíř spojky. Asi deformace materiálu teplem. 3 packy byly prý nějaké vyhlé, tak se to tam sekalo. Spojka vyměněna za komplet sadu od firmy LUK. Materiál a práce cca 14tis. korun. Přikládám fotku přítlačáku i když nic na první pohled vadného nepozoruji na vymontovaném kuse.
  2. Ahoj, pedál funguje ok. Pokud nesahám na kvalt a mám tam dejme tomu 2 tak spíná a rozpíná normálně. Akorát nelze se zapnutým motorem za jízdy přeřadit. Vyřadit a zařadit lze znova až po té co vypnu motor.
  3. Dlouhodobě se pohybuji 146tkm na spotřebě okolo 4.5L, 70% dálnice, 25% okresky, zbytek město.
  4. Nečekaně mi odešla spojka po najezdu 146 tkm. Asi 14 dní jsem měl pocit, že mi rychlosti nejdou zařadit nějak úpně lehce. Musel jsem sešlápnout pedál až na podlahu. A najednou z nižehož nic jsem už nemohl zařadit, naštěstí jsme vyjel z dálnice a jel domů na 2 stupěn po okreskách. Dneska odvezeno do servisu, tak se budu snažit podělit o výsledky opravy a případně napsat co se ve spojce rozsypalo.
  5. Ješte bych se rád podělit o zkušenosti s vadným palivoměrem, hlavně jaké má tato závada důsledky pokud se hned neřeší... Po týdnu ježdění s nefunkčním palivoměrem a čekání na servis se projevila následná chyba systému: "Filtr částic - palubní kniha" , po té jsem zjistil , že pravděpodobně při chybě v palivové soustavě nedochází ke spínaní regenerace DPF. Po dalších dvou dnech se auto přeplo do nouzového režimu. Na palubce blikal symbol cívka a výfuk. V servise mi aktualizovali software budíků a regenerovali DPF a vše pak ok
  6. Model: Octavia III 1,6 diesel, r.v. 2014. Dochazelo palivo, dojezd 10km. Natankoval jsem asi 30 litru paliva a vynuloval pocitadlo ujetych km jako obycejne. Po nastartovani zustala rucicka palivomeru stale na stejnem miste, tedy tesne nad nulou. Po dojeti na 0 se jiz nic nezmenilo ani po opetovnem startu. Palivomer je stale na nule a pocitac hlasi dojezd 0 km , sviti oranzove konrolka paliva. Nevite v cem by mohl byt problem? Pocitam , ze bude treba diagnostika.
×
×
  • Vytvořit...