Přejít na obsah

RadaR08

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

RadaR08's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj mám problém s klimou. Koupil jsem octavii 1.9 tdi 77kw BXE 2008 s tím že nejde klima. Byl k.o kompresor který jsem nechal namontovat nový Valeo a nechal naplnit. Jenže klima stále nešla s chybou p00229. Není žádný únik takže jsem usoudil že čidlo tlaku klimatizace je v čudu. Koupil jsem nové Hella, ale po připojení se objevily další dvě chyby. Nechal jsem ho namontovane to nové čidlo ale na konektor jsem napojil to staré. Chyby šli už smazat ale točila hned po otočení klíčku Sahara. Nevíte někdo po čem jít? Je nové čidlo špatné? Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk
  2. tak pro ty co to zajima jsem dostal vybavu z etky :blink: :wacko: Takze mam chapat to ze me vozitko je francouz? Kupovano 3 tydny zpět ve VTP dovoz z SRN :lol:
  3. dobre a netusi nekdo jak se tato vybava jmenuje?
  4. ja si v etce mohu podle vin samozrejme vybrat octavia classic a octavia tour tohle tam proste nabizi moje VIN ale netusim jak poznat co spravne vybrat. Mam 1.9TDi 66kW ALH MR:(ne registrace ale vyroba) 13.7.2004 liftback. Mám predni okna v el. zadní na kliku, climatronic, otevirani nadrze nad radiem, vypinatelny air v kastliku, dale bagy v sedackach, vyhrivane zrdcadka, na 5dverich sterac a klice klasicke vajicko s DO. Ale nevim zda opravdu tour mam nebo ne... Nedokazal by nekdo poradit jak to na 100% urcit?
  5. chtěl bych ozivit toto tema, nevedel by nekdo? :blink:
×
×
  • Vytvořit...