Přejít na obsah

libun

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele libun

  1. Ahoj, už jsi nějak vyřešil problém. To samé se stalo mně, po příjezdu do Itálie a týdenním stání začalo hučet při zvyšující se rychlosti, ale nevím jestli ve předu, nebo vzadu. Byl sem dost naložený a několikrát za jízdy dostala zadní náprava opravdu na prdel. Děkuji za případnou odpověď.
  2. Ahoj už jsi to nějak vyřešil? To podobné se stalo mně při letošní jízdě do i z Itálie. Venku bylo cca 35° a začala vynechávat klimatizace. Po vypnutí a zapnutí začala nějak fungovat. Na zpáteční cestě po přestávce nešla nahodit tak hodinu. Po příjezdu do Vídně, kde klesla teplota na cca 20° tak po zapnutí začala normálně fungovat. Motor 1.6 Mpi r.v.2009. Děkuji za případné rady.
  3. Ahoj všichni, asi mě budete kamenovat, že zakládám nové téma, ale jsem tu nový a nevím jak postupovat. Letos v lednu jsem koupil Škodu Octaviu 1,6 Mpi 75 kW v kombíku rok 2009 a objevil se problém v climatronicu. Nechal jsem naplnit novou náplň, ale stále nechladí, ani se neroztočí ventilátor. Po napíchnutí na diagnostiku to hlásí chybu "Buzení kompresoru klimatizace přerušení / zkrat na plus (00001001 aktivní/statický). Asi to bude někde ukostření, ale kde začít? Děkuji všem za rady.
×
×
  • Vytvořit...