Přejít na obsah

Madvlk

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

318 zobrazení profilu

Madvlk's Achievements

0

Popularita

  1. Také jsem tento dopis obdržela , přehrát nic nenechám tedy né dobrovolně , horší bude pokud mi na autě odejde třeba EGR mám najeto 113 tis , tak to mohu i očekávat a pak mi tam automaticky nahrají ten novej ... a nic s tím neudělám .
  2. Děkuji to by mohlo být ono ,padá mi nejspíš nafta . Třeba by stačilo vyměnit přepadové hadičky u vstřiků Když vezmu dnešek tak ráno trochu delší start ty 3s , pak jsem popojela asi 30 km tam auto stálo asi 3 hodky a nastartovalo pak okamžitě . Vždy aby byl start delší musí stát tak 8 hodin , jinak startuje okamžitě .
  3. Včera odpoledne jsem s tím na diagnostice byla a byla bez chyb . U vstřiků a čerpadla jsem myslela ,že by byl spíš problém s teplých startem a auto by nedrželo volnoběh nebo by se dusilo a nemělo tah , víc by žralo .
  4. Ahoj , mám problém u své Octy 1,6 77kw 11/2011 112 tis najeto s ranním startem , nebo vždy když auto déle stojí . Točí to cca 3-4 s pak chytne otáčky ok , drží volnoběh . Další starty bez potíží na brnk spotřeba taky v pořádku cca 5,1L žhavice jsou vyměněné , jen baterka původní , pal. filtr vyměněn .
×
×
  • Vytvořit...