Přejít na obsah

kessworks

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele kessworks

  1. Tak stále jsem to neřešil, zkoušel jsem pouze čištění tím BG 44K Fuel Cleaner vyjetá půl nádrže, jednička plná bez cukání, dvojka plná bez cukání, trojka plná, škube.. otáčím se na kruháči, dvojka plná škube a už se rozblikala i kontrolka motoru, takže můj odhad je cívka, která nedává to co by měla. Takže v pátek s tím pojedu na diagnostiku a snad to něco ukáže. Závada nalezena. Cívka na druhém válci. Už to frčí jak má :palec:
  2. Pokud nepomůže vyčištění pomocí BG aditiva, tak půjde na řadu palivovej filtr a zkusím i svíčky. Pokud nepomůže ani tohle, tak jsem v háji :D Ale díky za tvůj čas a radu
  3. též měněno s filtry při servisu. Dělal se komplet olej s filtrama, svíčky, cívky. Leda zkusit nějak proměřit.. z toho co si já jako lajk dedukuji, tak při prudším sešlápnutí jde víc směsy a někde se to blokuje, proto to cuká. Mysleli jsme, že palivovej filtr, ale ten by zlobil i jinak.. bojím se, že vstřiky.. Viděl jsem tu snad na foru, že někdo měl stejný problém ale u TFSI a nikdo nic k tomu neřekl. Problém, že jak to zjistit co to je i když bych to dal do servisu. Nerad bych měnil díl po díle a nakonec to bude prkotina.. tak, aby se to neprodražilo.. já jen jestli se tu někdo s tím nesetkal.. přesné určení asi nezjistíme hádáním co to je :-/
  4. Diagnostika nehlásí žádnou poruchu. Auto táhne, takže turbo bych taky asi vynechal, když je zrychlování plynulé, tak to jede bez problémů, nemá tendenci se cukat.. ale jak se třeba při 2000 otáčkách sešlápne trochu prudce pedál, tak začne kopat.. dělá to při všech rychlostech. Startuje zdravě, rozjíždění bez problémů, tak nevím kde hledat příčinu.. :pest:
  5. Ahoj, mám O2 RS po faceliftu (2011), najeto cca 94 000 a mám problém, že při prudším sešlápnutí plynu začne vynechávat plyn, motor vibruje, kontrolka žádná nesvítí. Auto táhne, při rozjezdech žádné škubání, vše funguje při normální jízdě, ale jak jde o prudší sešlápnutí, tak škube a vynechává. Palivový filtr měněn cca před 3 měsíci. Tankuji převážně na Benzině + aditiva. Nikde jsem nenašel odpověď k tomuto problému a i těžko diagnostikovatelné.. neměl někdo stejný problém a vyřešil to? :) Zkusil jsem tam nalít dnes od BG čistič na usazeniny a vstřiky, ale bůhví zda to pomůže.
×
×
  • Vytvořit...