Přejít na obsah

jeliman1

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

446 zobrazení profilu

jeliman1's Achievements

0

Popularita

  1. Díky! Když už tam budu, co bych si měl nechat zkontrolovat, aby auto dal dobře sloužilo? Když už tam budu.
  2. Dneska schválně budu pozorně poslouchat, díky za pomoc! Teď si jen tak matně vybavuju, že když otáčky klesnou k těm 1500 třeba na 3.4.5 stupni, tak to vibruje. K té kontrole, je ještě něco na co si dat pozor? Případně kolik taková kontrola v servisu stojí. Má cenu ji dělat teď při 192000 nebo stačí až s tím nalitam okolo těch 200000?
  3. O motor se starám, dle mého názoru, víc než dobře. Teď přes zimu jezdím pomalu, většinou na něj šlapu až po 10-15km. Aditivum do nafty používám, přes léto letní VIF a přes zimu zimní. Nejezdím toho moc po dálnicích, ale ikdyž jedu trošku rychleji, tak turbo vždy dochlazuji.
  4. Zdravím všechny škodovkáře a nadšence do aut! Obracím se na vás s prosbou o pomoc. V létě tohoto roku jsme koupili Škodu Octavii Tour 1.9 TDI 74kW rv 2006. Poslední dobou se víc a víc zajímám o motor, snažím se najít jeho neduhy a jeji nevýhody. Ať hledám jak hledám, nemůžu žádné neduhy k tomuto motoru najít, tedy k motoru ARX (našel jsem k ATD). Zajímaly mě věci, jestli již má DPF, dvouhmotu, časté závady, životnost vstřikovačů a další pro mě podstatné věci na které bych měl být připraven, že se můžu pokazit. Oktávka má nalítáno 191000km, doloženo servisní knihou a výpisem z CEBIE. Pravidelně servisováno. Přikládám štítek ze servisní knihy. Děkuji Vám všem za pomoc a omlouvám se, pokud tady někde informace o tomto motoru jsou a já je pouze nenašel.
×
×
  • Vytvořit...