Přejít na obsah

PcGamer

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PcGamer's Achievements

2

Popularita

  1. Ty jo, sorry. Sem zapomněl. Cena 6000,-
  2. Dobry den,prodam letni pneu 225/35R19 88W XL Aplus A607, DOT 4320, vzorek rovnomerne sjety cca 6 mm. Jete jednu sezonu, par tis. km.Osobni predaniDohoda jista, ozvete se;-)
  3. diky, to je dobre vedet. Tak to necham a sundam jen ty krytky. Diky
  4. Zdarec, ja hagusy mam, ale chci se zeptat. Chci voskovat auto a rikal jsem si, ze to udelam "poradne" a hagusy oddelam. Pochopil jsem spravne, ze matky pro drzeni sroubu od hagusu jsou součástí karoserie? Ze kdyz je oddelam nespadne mi matka někam na tapec? Diky
  5. PcGamer

    sportovní podvozek

    Diky za odpověď, sice dyl, ale prece. Nakonec jak už jsem psal, jsem sel do pevnyho -30 mm Nechtělo se mi resit nastaveni jednotlivých matek a popr. STK, kdyby si vsiml. Původní barvy(zluta a červená) jsem strikl na cerno. Abych nemusel popr. vysvětlovat a hlavně ted nejdou pres kola (19") ani videt, barevny by myslim dost svitily.
  6. Prodam originalni alu kola Skoda Draconis 6,5Jx16", ET 50, 5x112x57 mm se zimnim pneu Matodor Sibirsnow 205/55 R16 s pneu cca 7 mm. Rovnomerne sjete. DOT 2x 2018 a 2x 2518. Cena: 9500,- Osobni predani
  7. PcGamer

    sportovní podvozek

    Tak jsem nakonec koupil pevnej -30 mm.
  8. PcGamer

    sportovní podvozek

    Neber to jako rejpani jen se ptam;-) Proto se ptam kam ji dat. A kdyz mi servise reknou dolu nebo je to jedno a tady ze to jedno neni, tak fakt nevim. Uz jsem psal, ze podvozek v ruce nemam, takze nevim zda je vubec technicky mozne ju dat jinak nez aby pasovala "dosebe" Jak vis jak je vyrobena a jak patri?? Kdyz nevis jakeho vyrobce budu mit?? A to nevim jak ktery vyrobce to ma, jen takova teoreticka otazka. Zas ono kdo rikal, ze tim budu porad hybat, muzu to nastavit a uz to nechat. Coz je i muj plan. No rikal mi to po telefonu a znel, ze tomu rozumi. Jiste vedel ze se jedna o OCT 2 fl, pac sme to docela probirali. On rikal ze to kvuli kazdy zmene at nahoru nebo dolu vyndavaji, ze to nedelaj na aute.
  9. PcGamer

    sportovní podvozek

    Diky, za foto Je to tak barevny, ze jsem chvili myslel, ze to neni ani OCT. Ja pro jistotu volal i do servisu, kde montuju stavitelny podvozky a rikal, ze neni chyba dat tu stelovaci matku nad pruzinu ani pod.
  10. PcGamer

    sportovní podvozek

    Asi takhle, podvozek nemam v ruce, takze nevim uplne presne velikost... Ale prisel jsem na to treba tak ze jsem si o tom cetl?? a ptal se (treba jako tady) Nekde psali, ze se matice dava pod pruzinu a nekde nad. Pak sem se na jednech strankach ptal pres chat. A nejdriv napsal, ze se dava NAD pruzinu, ale pak, ze se u 2 oct. dava POD pruzinu. Proto se ptam i zde, protoze proste nevim. TAKZE??
  11. PcGamer

    sportovní podvozek

    Zdarec, chci se projistotu zeptat. Budu kupovat stelovak. Vzadu se dava stelovaci matice do ramene zejo?? Diky za odpoved
×
×
  • Vytvořit...