Přejít na obsah

VaWen

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

VaWen's Achievements

0

Popularita

  1. Jak jsem psal výše, auto bylo ve dvou různých servisech u známých, zvednuto, všechna kola roztočíš jedním palcem, což jsem sám zkoušel. Navíc se to skutečně projevuje pouze když je tepleji.
  2. Díky moc za radu, zkusím kouknout. Problémy s dovíráním dveří nejsou. Je třeba demontovat celý nárazník nebo se k tomu člověk dostane i bez sundání nárazníku?
  3. Zdravím pánové, potřeboval bych radu ohledně divného hučení uvnitř mého vozidla Škoda Octavia 2, 1.4 TSI, r.v. 2011. Již rok se mi v kabině rozléhá divný hukot, nikdo z dotazovaných mi zatím nedokázal s tímto poradit a to jsem byl ve dvou servisech a rovněž přímo v autorizovaném servise Škodovky. Zvuk nelze lokalizovat, ze kterých míst jde, ať si člověk sedne v autě kdekoliv, připadá mu to, že to jde od něj :-). Není to také vždy, někdy hučí někdy nehučí. Zvuk trochu připomíná jako když najedete na ty bílé čáry s vroubkování na cestě, intenzita je různá, chvílí to hučí víc, chvílí méně, někdy vůbec. Podmínky, kdy to začne hučet jsou následující: rychlost vyšší než 80 km/h, venkovní teplota cca 25°C a více. Pokud je chladněji, tak to nedělá, tzn. 3/4 roku jezdím bez tohoto otravného zvuku. Auto bylo několikrát zvednuto, vše zkontrolováno jestli někde není něco uvolněného, ložiska OK, pneumatiky vyměněny, kola originály 15 palcová. Zkoušel jsem rovněž různě zapínat a vypínat ofuky, klimatizaci, vnitřní okruhy atd., vše marné. Když člověk vyřadí a jeden na tzv. volnoběh, hučí to taky pořád. Za tu dobu jsem si všiml, že když to začne hučet, stačí cca o 1 cm stáhnout okénko a hukot přestane, takže to možná bude mít něco společného i s tlakem. Rovněž jsem si povšiml při loňské cestě do Chorvatska, že pokud člověk vjel do tunelu, opět hukot přestal. Jsem už z toho zoufalý, už se tomu s manželkou jen během našich cest smějeme :-). Předpokládám, že to bude nějaká blbost, ale je to otravné, zvlášť při delších cestách. I kluci servisáci, které jsem nechal autem projet, aby to slyšeli, kroutí hlavou nad tou záhadou :-). Proto mě napadlo ještě napsat zde na toto fórum, jestli se z Vás někdo s tímto problémem nesetkal. Bude vděčný za jakékoliv rady.
×
×
  • Vytvořit...