Přejít na obsah

Gojira

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Gojira

  1. Ahoj, 1) Když auto jede za studena, tak vibruje. Nejvíc na 5-6 70-100km/h 2000-2500 ot. Pak to vymizí a za tepla ok (Přijde mi to ok i při studeném startu za teplého letního dne). Myslíte, že může pomoct to přehrání SW v AS? Stačí zavolat do AS, že chci přehrát SW, kvůli tomuto problému? Kolik to tak stojí? 🙂 2) Posledních 10 tis. km slyším kovový zvuk (cvakání) při zmáčknutí plynu (na neutrál, na 1, 2,.., pak už to neslyším kvůli hluku okolí..) od motorového prostoru. (Nedaří se mi lokalizovat zdroj, ale laicky bych to popsal z levé horní strany motoru...). Mám 14 tis. km po rozvodech, ovšem netuším jestli bylo zvuk slyšet už předtím... Poslední dobou mi přijde, že to je ještě horší, takže to začínám řešit. Netuší někdo co by to mohlo být nebo je to normální? Přikládám video: https://photos.app.goo.gl/bFNPJTy3MJYsFUwv5 2) Všiml jsem si, že mám poslední dobou poměrně černé koncovky výfuku, netuším jestli to může mít něco společného... 4) Kontroloval jsem svíčky, přijdou mi ok (30tis. km)
  2. 145t. km, ve 137t. km preventivně rozvody (prý to nebylo ani třeba - Autoslužby Kranát). Olej tak 1 litr na 15 tis. km. Jinak zatím nic. 2012/11 CDAA Edit: Zkusil jsem teď ProTec Oil Booster 375 ml. 1/2 z toho šla do oleje při poslední výměně a zatím jsem doléval jenom 1 decku oleje na 8 tisíc kilometrů, +-4 měsíce... Za mě super... 🙂 Olej Shell Helix Ultra 5W40. Příště chci zkusit Liqui Molly Synthoil High Tech 5W40 + ProTec
  3. https://photos.google.com/share/AF1QipNw3CuPnIrzUIal9spPtxwnm4sfBQZC-owK2tSprrxHboOORE_b6oTqceOWqlgDTg?key=YmFYdlNmRUZ2c0JTNFVyRWJUUVh2WFBnYWNESjJR Přikládám videa, kdy to zachrastilo (bohužel to není moc slyšet) zmiňovaných (0,5s). Já jen jestli náhodou neplaším... Zrovna jedu na služebku, takže bych musel řešit půjčení auta atp. Byl bych radši, kdybych ty rozvody mohl vyměnit až potom. Když už jsem u toho. Jak poznám správný typ rozvodové sady? Podle VINka mi to hlásí na škoda dílech tohle: 06K 109 158 AD SAD Je to OK nebo je ještě něco novějšího?
  4. Bylo to na rovince. 2s mi to teď chrastilo poprvý. Dík, mrknu na to.
  5. Ahoj, vlastním O2 1.8 TSI MR2013, Rok výroby:11/2012 najeto 137tkm 1) Dneska ráno mi v tom zachrastilo (2s), po parkování se zařazenou 1. Normálně parkuju jenom na ručku a chrastí to tak (0,5s ani ne...) Může to mít nějakou souvislost? Někde jsem četl, že to ovlivňuje napínák, ale už si nejsem jistej. 2) Rád zkontroloval napínák a řetěz, Už jsem se dočetl, že musím sundat kolo a podběh, ale dál ani ťuk. Našel jsem tenhle návod na S2, tak se chci zeptat jestli je tenhle postup stejný/podobný? 3) Jinak určitě to vyfotím a pošlu sem, ale podle čeho určím jak moc je ten řetěz vytahaný ? Podle toho na jaký tý drážce je ten napínák? Díky moc za odpověďi
  6. Ahoj, chci vyměnit svíčky. Výrobce píše 28 Nm. Tady se psalo 30 Nm. A podle nějakýho návodu na 1.2 TSI a 1.4 TSI se utahuje na 22Nm, aby bylo jiskřiště správně natočeno a neupalovalo se, akorát to asi nebude případ 1.8 TSI. Tak jak to tedy je ? Nevíte někdo ?
×
×
  • Vytvořit...