Přejít na obsah

Doga2

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Doga2's Achievements

0

Popularita

  1. Doga2

    Poruchy klimatizace

    Jestli je vadný kompresor to způsobí aji to, že jak zapnu klimatizaci tak ze všech výdechu jde úplně vařící vzduch? Na diagnostiku jsem se nedíval o kolik se ta teplota zvedla, ale vařilo mě to zaživa. Jak jsem vypnul klimatizaci za chvíli šel chladný vzduch z venku....ještě jsem si všiml, že úplně za studeného motoru po nastartování a zapnutí klimatizace tlak v klimatizaci vzrostl na 11 bar a pak zase začal padat dolů.
  2. Doga2

    Poruchy klimatizace

    Teploty na výdechu jsou všude stejné v závislosti na venkovním teplotě. Základní nastavení jsem zkoušel několikrát. Sahara se mi taky někdy rozjede někdy ne. Hadice od klimy jsou úplně teplé. Jen nízký tlak někdy trochu zchladne.
  3. Doga2

    Poruchy klimatizace

    Zdravím, mám taky menší problém s climatronikem. Koupil jsem auto octavii 2 1.9tdi 77kW motor BLS a klima nejela. Nechal jsem ji naplnit, ale nechladí. Dokonce se mi zdá, že chvilkama spíš topí a pak zas na chvili fouká vzduch z venku pak zase začne topit a pořád dokola. Na diagnostice mi ukazoval tlak chladiva při vypnutém motoru i klimatizaci 8.2 baru. To se mi zdálo moc, když na plničce to ukazovalo tlak 5.2 bar. Po nastartování stoupl na 9.4 Baru. Tak jsem vyměnil tlakové čidlo za nové originální, ale tlaky se vůbec nezměnily. Dále na diagnostice po zapnutí klimatizace vzrostl proud na cca 0.820 A a zatížení 3.5Nm. Jak jsem začal přidávat plyn, tak zatížení začalo klesat až na nulu. Tlak se neměnil. Jinak na diagnostice žádné chyby nejsou. Můžete mi poradit co je špatně? Vyměnit vysoušeč na chladiči? (už je nový bez bílé zátky) Vyměnit expanzní ventil? Nebo kompresor?
  4. Jednotku není problém sehnat, míst na koupeni mám dost, ale šlo mi o to jaká to podporuje ať vím jakou hledat. Ale super díky za odpověď. Zrcatko už mám vyhlidnute celé za 700kc takže to není taky problém. Jestě by mě zajímalo jestli stačí vyměnit jednotku jen v pravých dveřích nebo se musí měnit i v levých? O PFA+ vim díval jsem se na to ale ta cena je šílená. A k této funkci zrovna není moc dobrá. Protože se zrcatko nastavuje, že se spustí motorky na určitou dobu a nastaví se na jinou polohu a pak zpět. Ale pokud zrcatko zadrhava nebo něco tak se nevrátí do původní polohy.
  5. Děkuji za odpověď to jsem si myslel. A od jakého konečného písmenka to jednotka začala podporovat?
  6. Ahoj, chci se zeptat zda tyto jednotky dveří: 1T0 959 701 D a 1T0 959 702 D podporují funkci sklápění. V kódování jednotek tato funkce je. Mám O2 MR2007 dovoz z Německa. Předem děkuji
  7. Ahoj, mám octavii 2 s originálním webasto NT a při startu se mi vždy nezávisle topení zapne i když mám pořád zaple ECON. Tak jak to teda má fungovat? Děkuji
×
×
  • Vytvořit...