Přejít na obsah

vilda1974

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

vilda1974's Achievements

0

Popularita

  1. vilda1974

    Zadní brzdy

    Zdravím, všem zúčastněným děkuji za příspěvky, vyřešil jsem to výměnnou kotoučů s deskami od TRW.
  2. Zdravím všechny, potřeboval bych poradit, anebo zda má někdo stejný problém se zadními brzdami na Octavii 2 combi. V dubnu 2014 jsem namontoval kotouče od ATE power disc a keramické destičky též od ATE. Zhruba po roce a půl se děje toto, viz foto: Odhadem mají najeto 25tis. Ještě dodám,že jsou oba kotouče,úplně stejně opotřebené. Díky za názory.
  3. Tak můj problém stále přetrvává,proběhla zkouška výměny starteru a stále stejný problém! Tyto zvuky jsou od namontování kompletní sady dvouhmotového setrváku. Tudíž jde spojka ven a díl posílám na reklamaci a do zkušebny ve škodovce. Písnu zda byl broblém vyřešen
  4. to je v poho,jen při startu a více když je motor teplý
  5. Děkuji,ale žádná netěsnost sání není
  6. Dobrý den, mám dotaz na problém pří startu motoru 1,9 TDI 77kw DPF. Začnu tím,že před kompletní výměnou spojky( kompet sada i s dvouhmotovým setrvačníkem od firmy SACHS),ten to problém nebyl. Při startu motor perfektně naskočí,teplý i studený,ale jako kdyby to zpětně fouklo do sání,při teplém startu je to slyšet více! Motor pak běží normálně,závadu počítač nehlásí žádnou,spotřeba dlouhodobá 5,4l. Proběhla několikrát kontrola spojů sání i hadic. Vše je v pořádku, i výfuk nemá žádnou díru. Prosím o příspěvky k tomuto tématu. Předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit...