Přejít na obsah

Kareliv71

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kareliv71's Achievements

0

Popularita

  1. Kareliv71

    Rozvody

    Ahoj klubáci, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s Octavii II 1.6 FSI 85 kW rok 2006 BLF, mám ji čtyři roky, dovezené z Německa téměř v plné výbavě mimo parkovacích senzorů a tempomatu, do výměny rozvodů velmi spolehlivá, ale už rok mi to v motoru stále klepe, vrní, pocukává za jízdy, snažím se sehnat jiný motor... Zajímaly by mě Vaše zkušenosti a možné rady, ptal jsem se na skupinách na Facebooku, které se trochu zabývají Octaviemi, ale vždy jsem tam byl za největšího blba, který si to sám neopraví. Předem moc děkuji za odpověď. Na shledanou Vašata Karel.
  2. Kareliv71

    Rozvody

    Těžko se mi rozjíždělo a pak rána a po otevření kapoty jsme viděli vypadlou řemenici, můj opravář mi tvrdí, že jsem chtěl nastartovat běžící motor, děkuji za odpověď!!!!
  3. Chtěl by se zeptat, pokud je možné, aby se stalo při běžícím motoru a omylem opětovném pokusu nastartovat tzv.potkaly rozvody?
  4. Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat jestli je u Octavia II 1.6 FSI 2006, aby se při běžícím motoru a auto v klidu a omylem opětovném pokusu nastartovat, ale motor již běží, aby se rozvody tzv.potkaly?Děkuji za odpověď a těším se na shledanou Vašata Karel karel.vasata.iv@gmail.com.
×
×
  • Vytvořit...