Přejít na obsah

Šimi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Šimi's Achievements

0

Popularita

  1. Díky moc ! Přírubu jsem koupil, vyměnil a zdá se, že se problém vyřešil. Ale zatím jsem neměl čas to pořádně projet a vyzkoušet. Nicméně nechápu, jak jste mohli vyměnit tu plastovou svorku u čidla. Za boha jsem ji tam nemohl narvat, až mi nakonec zůstala v ruce na kousky, tak jsem tam narval jinou co jsem našel, ale není to asi ono a netěsní to na stopro. Snad ji seženu někde na vrakovišti. Teď už jen otestovat tlaky motoru a pokud budou ok, snad se bude blýskat na lepší časy a autíko chvilku vydrží. Všem díky za pomoc !
  2. Tak jsem se k tomu po delší době dostal. Teče to opravdu taky v té přírubě u motoru. Ale, za boha se tam nemůžu dostat ! Má někdo nějaký návod, co všechno sundat a jak tu přírubu sundat ? Já si původně myslel, že to teče z napojení hadice na tu přírubu, ale po ní to jen stékalo.. ta prasklinka je někde blíže k motoru, tedy.. prasklina ! Teče to vydatně. Měl jsem sundanou baterku a sundané víko od filtru, ale pořád jsem se k tomu nemohl moc dobře dostat.. jde to nějak lépe ? Popřípadě jak je ta příruba chycená k motoru ? Nejsem žádný mechanik, jen malý snaživec. Má někdo přesný "kod" té příruby ?
  3. Supr, tak se na to dnes podívám a pak podám info, díky !
  4. Tak jsem potestoval. Když na to šlápnu, z výfuku se nic nevalí. Mám pěnu ve vode a nádržka na vodu vyloženě vaří vodu, úplně bublá. Po zastavení kape voda vpředu u levého kola, prišlo mi jako na místě pod baterkou, mezi turbem a baterkou cca. Jinak jsem koukal na víčka od vody a od oleje a obě jsou čistá. Tak nevím.. Mechanik mi řekl, že by bylo nejlepší to vrátit, protože by to chtělo udělat celou hlavu. Takže radost nemám, vůbec nevím co si počít 😕
  5. Zdravim, po dlouhem hledani jsem si minuly tyden privezl O1 1.8t a po par dnech jsem si vsiml, ze mi chybi olej a voda. Oboji jsem dopnil, olej se zatim neztraci, ale voda extremne. Doleju nadrzku a po 30km mam pulku vody. Nadrzka se mi zda dost prehrata. Ma nekdo podobne zkusenosti ? Bojim se aby to neni tesneni nebo hlava..nerad bych ted resil vraceni.. Za kazdy nazor diky:)
×
×
  • Vytvořit...