Přejít na obsah

krYshuT

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

krYshuT's Achievements

0

Popularita

  1. Pěknej den, kluci máte tu někdo zkušenost s chybou senzoru akceleračního pedálu na diag s BZB? Projevy: většinou po třeba čtvrt hodině jízdy kontrolka EPC, pedál si začne sám přidávat, ubírat na plynu, někdy chvilkově nereaguje na sešlápnutí. Při dalším startu ještě nateplo s touto chybou občas chcípne, neudrží volnoběh. Automechanik mi měnil pedál, nic se nezměnilo. Čistil a přenastavoval klapku, taky to nic nevyřešilo. Díky za podněty.
  2. Krásnej den Vám přeju Oktaváci. Jsem laik, můžu Vás poprosit o rychlou identifikaci problému na zadnim levym světle? Jistě tu kdekdo rozezná víc. Odkaz zde na videa. Octavia II 2008 BZB. Nějdřív mi občas přestala svítit vnější část obrysovejch světel, často to problikávalo, společně s kontrolkou na palubce, někdy i při jízdě. Jak vidno na videu, při klíči na zapalování problém někdy odešel. Problém se ale po měsící, dvou začal stupňovat, později přestala svítit i horní část, aktuálně si dělá co chce i ta spodní. Výměna žárovek, pojistek na tom nic nemění. Včera mi začal zlobit už i blinkr, signalizující rychlym dvojitym problikávánim při sepnutí. Lokální autoelektrikář tvrdí, ať si s tim zajedu do autorizovanýho servisu, že je tam třeba vyměnit nějakej celej panel, s prací tvrdí circa 4-5 tisíc, což mě docela překvapilo. Vážně je to takhle komplexní, nebo to bude banálnější oprava? Děkuju předem za podněty.
  3. Tak to je pěkný, já byl nadšenej, že jsem si konečně vybral ideální káru, konečně něco, co jede a po pročtení tohodle vlákna začínám pochybovat 🙂 Koukal jsem na kousky před faceliftem, takže to pro mě sice vylučuje nejhorší variantu CDA- (tušim, že to jsou všechno BZB, pokud se nemýlim) nicméně já myslel, že problémy s řememana se proslavily jenom nižší objemy benzínů. Co myslíte, mám jít do BZB nebo se spokojit s línějšim 1.6 MPi? Najedu okolo 10t a několikrát tejdně to budou studený jízdy cca 15km, který prej tomuhle motoru moc neprospívaj... tak já nevim. Kdybych ho fakt vzal, tak co mám kromě K napínáků ještě akutně řešit a co mě bude pravidelně trápit? Děkuju.
×
×
  • Vytvořit...