Přejít na obsah

Milan hory

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Milan hory's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím,nedávno se mi stalo s octavií 1.9 TDI 66kw při jízdě po dálnici v 110km rychlosti,z ničeho nic si to přidalo černě zakouřilo a dvě rány a v bloku 2díry,dal se jiný motor a dnes se mi stalo to samé přidalo samo zakouřilo,včas jsem motor zastavil tak nebyli žádné díry v bloku,skusil jsem to nastartovat a na volnoběh jde ale když přidám tak v motoru mlátí,neví někdo co odešlo?díky všem za rady
  2. Zdravím,má někdo zkušenost se spojkou u octavie 1,9 tdi 81kW,nechal jsem ji chipnout na105kW a spojka šla do kopru,dal jsem celej spojkovej set od Sachse lamelu jsem osadil organikou a vydržela 15tis km a začala klouzat při 1800-2100 otáčkách,neví někdo jakou spojku tam dát aby to udržela,díky za rady.
  3. Zdravím,má někdo zkušenost se spojkovou sadou Valeo KIT4P,vyplatí se to,nepřenášejí se vybrace a pod.díky
  4. Díky za příspěvek,při rozjezdech to nijak neškube a nehučí?
  5. Díky👍 ještě jedna otázka, nebude to škubat při rozjezdu?
  6. Děkuji,a jakou značku tedy koupit Luk,Valeo nebo?
  7. Dobrý den,nemá někdo zkušenost se spojkou na octavii 1.9 TDI,81kw po načipování na 105kw a kroutícího momentu 350nm,po načipování jsem dal celí noví spojkoví set od sachse dvouhmotný setrvašník,lamela,přítlačák a ložisko do ujetí 50o km spojka prokluzovala prý si musí sednou.pak přestala a vše bylo v pořádku až do ujeti cca15000km a cačala prokluzovat při 1800-2000 otáčkách a auto začalo více vybrovat.nemá někdo zkušenost co stím udělat?díky všem a pěkný den.
×
×
  • Vytvořit...