Přejít na obsah

Steeeveee

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Steeeveee

  1. Jeste zkusim ozivit tema: Co treba ABS, nemuze to byt zdroj problemu? Jde nejak vubec na zkousku vypnout? 288 ATE kotouce jsou o par korun drazsi nez 280. Co vsechno je s tim spojene za investice? Je treba nejaky adapter na trmen? Nebo jiny trmen?
  2. Loziska jsou vymenene, tam by problem byt nemel. System zahorovani ktery popisujes jsem nedelal. Otazka je, jestli kdyz necham kotouce stocit, ma smysl to jeste zkouset? Vubec by me zajimalo kolik lidi tohle dela...
  3. Za 5 tis by to asi slo, ale to co se tak divam, tak tam se nevejdu... Brzdy kdyz to sectu us spolkly tak 15tis a bez trvaleho reseni. Jedine zlepseni co ted pocituju je agresivnejsi nastup a lepsi brzdny ucinek u ATE powerdisk. Predtim jsem tam mel TRW a Mayle, vsechno odeslo. Otazka je, co to vlastne kupuju, pokud to neni origo skodovka dil... O zajizdeni resp. o zahorovani kotoucu jsem kdysi neco cetl - myslis tohle? Brzdy jsem nezahoroval - dela to nekdo? Jen jsem je poctive zajizdel cca 1tis km, brzdil opatrne a s citem. Ani nijak agresivne nejezdim, na brzdy nijak nedupu - ikdyz obcas je holt potreba, nejsem na silnici sam. Jeste me napada jedno voditko: Po posledni vymene kotoucu a desek jsem si vsiml, ze se vyrazne hreje prava strana, tak jsem nechal vymenit pistek ve trmeni(i kdyz chodil dobre a auto na neutral nijak nebrzdilo) Hralo se to dal, tak jsem vymenil cely trmen. I tak mam pocit, ze se prava strana hreje vic - nevim ale kde jeste muze byt duvod. Hadice jsou vymenene, pak uz snad jedine brzdovy valec nebo posilovac? v cem by to jeste mohlo byt?
  4. Procitam forum a v zasade jsem nasel dvoje reseni: bud prejit na 288, nebo "kvalitni" 280. Nenasel jsem tu zatim ze by se zkroutily kotouce brembo, otazka je, co je kvalitni, jestli toto je zaruka https://mlparts.cz/autodily/skoda/octavia-i-combi/1.9-tdi-81kw/brzdovy-system/kotoucova-brzda/brzdovy-kotouc?bn[0]=65 Ja spis ale premyslim jestli nemuze byt problem jeste jinde. Pokud je nekde problem na naprave, tak by prece vibrovaly brzdy porad, projevi se to ale az po cca 2tis od stoceni. Co muze jeste zpusobit zkrouceni kotouce, krome jeho spatne kvality? Abych neresil jen nasledek, ale pricinu
  5. Trepe se jen volant. Cca od 80km vys je to neunosne... 288 ATE kotouce jsou o par korun drazsi nez 280. Co vsechno je s tim spojene za investice? Je treba nejaky adapter na trmen? Nebo jiny trmen?
  6. Hazivost naboju se kontrolovala a tam problem neni. Hlavne bych cekal, ze kdyby byl problem na nabojich, tak by to hazelo od zacatku. Tady se ale kotouce krouti porad dokola, a to jsou tam ted frezovane ATE kvuli lepsimu odvetrani (a to jim nedavam nijak extra zabrat)
  7. Zdravim, Uz nekolik let resim opakujici se problem s vibracemi pri brzdeni. Po posledni vymene vsech kotoucu, desek (ATE), prednich hadic, (cepy jsou ok, kola vyvvazene)) jsem si vsiml, ze se prava strana vyrazne vice zahriva. Netrvalo dlouho a cca po 2tis vibrace zpet. Po vymene brzd trmene a stoceni kotoucu zase chvili klid, ale po cca 3 tis opet navrat vibraci pri brzdeni... Mechanik uz sam nevi co s tim a resit porad jen nasledek skutecneho problemu vymenou kotoucu me nebavi. Nemate nekdo tip kde by mohl byt zakopany pes?
×
×
  • Vytvořit...