Přejít na obsah

Maarek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Maarek

  1. No je taky možné že něco ještě uteklo po výměně rozvodů a vodní pumpy kdy to je zavzdušňene. Pořád doufám že to bude ten chladič. Na forech jsem taky vyčetl že ty těsnění na OIII nepraskají často. Díky moc za reakce.
  2. Děkuji za reakci, aktuálně mám auto v servise a kontrolují ten chladič sání, tak uvidím, doufám že to bude ten problém. Jinak celou baňku jsem dolíval po cca 50km.
  3. Zdravím, chci se zeptat, jestli jste se náhodou někdo nesetkal s problémem s chladící kapalinou. Už delší dobu se mi ztrácí kapalina a pořád nemůžu zjistit kde je problém. Nedávno jsem taky nechal vyměnit rozvody s vodní pumpou která se často u 3 octavie kazí a u které se taky potvrdila porucha, kdy byla pumpa zaseklá v uzavřené poloze, takže jsem si myslel že bude případ vyřešen. Ale po výměně mi zase kapalina uniká a pod autem žádná kaluž. Nevíte kde by ještě mohl být problém? Pod víčkem oleje žádná bílá emulze nevzniká, takže do motoru to asi netlačí. Díky.
  4. Díky za vaše reakce! Tak doufám že to nebude nic vážného, uvidím jestli se mi kontrolka zase rozsvítí.
  5. Zdravím všechny Octavia nadšence, Včera jsem byl s mojí Octavii III 1.6 TDI 77kw na diagnostice, jelikož se mi rozsvítila kontrolka motoru. Diagnostika ukázala kód chyby P190E (Popis: DTC řízené výrobcem) Technik mi nedokázal říct co to je za problém, také jsem projížděl tabulky chybových kódů přímo od škodovky a tuhle chybu jsem tam nenašel. Nemohli by jste mi prosím někdo poradit co to je za chybu? Auto neztratilo výkon ani se nezvýšila spotřeba. Budu rád za každou radu díky.
×
×
  • Vytvořit...