Přejít na obsah

Adamoctavka

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Adamoctavka

  1. Měnil jsem pružiny protože byly prasklé. tak už jsem zainvestoval a udělal komplet všechno. Horní uložení, ložisko, tlumič, pružina, tyč stabilizátoru. To samé i na druhé straně. Levá strana je OK, ale jak říkám pravá je prostě nějáká divná a nejde mi do hlavy proč. Je tam uplně stejná značka jak na te straně, která je ok.
  2. Složené to mám jak to má být. Ložiskem dolů samozřejmě. Jen mi asi po 2 týdnech kdy jsem to složil začla jedna strana vrzat a když zkusím zahýbat s pružinou tak s ní lehce pohnu a jde slyšet jak to vrže a ozývá se to právě od toho uložení. Napadlo mě právě jestli to uložení nemá být nějak správně usazeno.
  3. Zdravím vás. Rád bych se vás zeptal na orientaci horních uložení tlumičů. Ten výstupek tam je z důvodu orientace jako je třeba u silenbloku ramene ? Nebo je to jedno jak se uložení usadí. Žádné info v balení nebylo tak se ptám pokud náhodou nevíte. Díky za odpovědi.
  4. Vaše zkušenosti s opravou zadního nárazníku? Jak by jste řešili tuto situaci ?
  5. Zdravím. Mám octavii 2 combi a objevuje se mi vrzani při točení volantem, ale jenom při stání nebo parkování. Při jízdě je vše vklidu. Btw horní uložení předních tlumiču mám udělané. Kdyby jste věděli budu rád za každou informaci.
×
×
  • Vytvořit...