Přejít na obsah

Pavel Líbek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Pavel Líbek's Achievements

0

Popularita

  1. Tak že závada odstraněna aspoň myslím,vstřikovače jsem vrátil ty původní,ale nechal jsem je vyčistit ultrazvukem a 5x plnou nádrž s 100 oktanovým benzínem+VIF Super benzin aditiv 500 ml,Ze začátku sem tam to za zlobilo,ale po chvílce ježdění se problém již nevrátil.Včera jsem po druhé natankoval klasiku benzín 95Natural bez aditiv a motor chytá na první pokus.Tímto ještě jednou děkuji mému kamarádovi který sice není automechanik ale to video viděl na internetu a upozornil mě na něj. Zdravím Pavel L.
  2. Dělá to za jízdy jak slyším - možná začíná prokluzovat spojka.
  3. Tak mám problém horní vstřik je z motoru a dolní by měl být náhražka,ale je kratší:Nemáte někdo zkušenost jak tam dostat ty nové vstřiky. or.číslo 06A906031 horní a dolní 06A906031BA.
  4. Tak že výměna pal.čerpadla a filtru nepomohla a motor ráno na první start opět zhasl a druhý start bez problému.Opticky ale vůz jede plynuleji.Večer na pivu mě jeden kamarád upozornil na možnost prokapávání vstřikovačů.Prostě při startování po dlouhé době ř.jednotka nastaví studený start + nakapané palivo v sání =bohatá směs a motor se udusí např. zde asi budu muset vstřiky vyměnit.
  5. Tak dneska jsem vyměnil pal.čerpadlo https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0919087j-cerpadlo-paliva-do-nadrze-eu-22959.html + pal.filtr no a uvidím jestli to pomohlo.
  6. Zde jsem nahrál video mého startu https://youtu.be/jtTTEX_G6ZM zde ale i druhý start zablbl tak tak se chytnul .
  7. Já mužu mét plnou či poloprázdnou a stále to zlobí,zkusím sem hodit odkaz na moje video ale v sobotu a v neděli jsem mimo domova.
  8. Právě že diagnostika nic neukazuje klapka x čištěná čidla vyměněny a hadičky podtlaku také.Lambda sonda dle měření ok.Měřili jsme i palivové čerpadlo a také ok.Ale stále mám podezření na to čerpadlo že jako by po dlouhém stání těžko nasával benzín,někdy zapnu klíček i 3x čerpadlo ale nemá takovej ten šmrnc ,ale po tým nastartování a zhasnutí čerpadlo dává ten správný tlak 2.5bar
  9. Mám agu a stejný problém, motor po dlouhém stání nastartuje,ale hned chcípne druhý start úplně bez problému( v zimě v létě) problém trvá asi rok. Kamikaze vyřešil jsi to nějak.
×
×
  • Vytvořit...