Přejít na obsah

Luky Balvín

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Luky Balvín

  1. Ano je, ale to taky nepomohlo... včera jsem Koukal do VAGu A v kódování je manažer zátěže aktivní. Tak jsem to vypl a je po problému. Bavil jsem se se známým a říkal, ze to můžou dělat LED žárovky. Když jsem za jízdy Koukal kolik to dobíjí, tak s tím není žádný problém.
  2. Baterie není ani rok stará.. je tam Varta Silver 74Ah.. a měřák ukazuje na volnoběh okolo 14,2 - 14,4V
  3. Tak jsem vyměnil alternátor... Baterie už zhasíná, ale otáčky se po chvíli zvednou znovu a chyba v diag vyskočí také.
  4. Alternátor dobíjí 14,2V když se nabudí otáčkama a baterie je 3/4 roku stará je tam Varta Silver 74Ah. Spis bych to tipoval na ten budící napětí, ale nevím co přesně u toho zkouknout. 😕
  5. Zdravím, mám 1.9Tdi 77kw (4x4) bez DPF a po nastartování zůstane svítit kontrolka baterie. Když přidám plyn, kontrolka zhasne, z čehož jsem vyvodil, ze se nenabudí alternátor a nabudí se až sám při vyšších otáčkách. Měnil jsem regulátor napětí na alternátoru, ale bohužel problém stále setrvává. Do toho se mi samovolně po nějaké době zvednou otáčky a zapne Sahara.. je možné ze otáčky mají spojitost s nenabuzením alternátoru? V diagnostice vyskakuje tato chyba když se zvednou otáčky. Díky za rady.
  6. Jojo svítí po celou dobu. Ale zjistil jsem ze auto má fouklé těsnění pod hlavou nebo prasklou hlavu, takže doufám ze to bude spojené s tím.
  7. Zdravím, mám 1.9TDI 4x4 (BXE) a trápí mě otáčky na volnoběh. Po nastartování auta se otáčky drží standartně ale po pár minutách se samovolně zvednou a zapnou se sahary. Otáčky už samy od sebe neklesnou. Drží se okolo 1050 - 1100. Vyměnil jsem čidlo teploty chladicí kapaliny u motoru i u chladice. Vyměněný je i regulátor napětí na alternátoru a alernator jsem dával na repas a řekli mi, ze nemají co repasovat, ze alernator je naprosto v pořádku. V poslední době se mi ještě stává to, ze po nastartování auto nedobíjí do doby, dokud nepridam plyn. Nejspis to bude mít spojitost s tím vším, jen už mi došly nápady co udělat, či zkontrolovat abych tuto závadu odstranil. PS: když auto dobíjí, tak dobíjí v pořádku.
×
×
  • Vytvořit...