Přejít na obsah

balaram

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

balaram's Achievements

0

Popularita

  1. Baterku jsem dnes vyměnil a nepomohlo to. Zároveň zmizela žlutá kontrolka motoru. Když auto nechám přes noc "odpočinout", tak ráno jde nastartovat a ujet cca 5km bez problému a bez chyb na přístrojové desce. Po 5km se ale opět rozsvítí žlutá kontrolka EPC a s tím se velmi omezí rychlost a otáčky motoru. Takto už to jde 2 dny po sobě.
  2. Dobrý den, prosím o radu a pomoc. Mám auto: Octavia 3 CNG, r.v. 2014, 1.4 TSI G-Tec, lift back Závada: Před několika dny se mi během jízdy z ničeho nic rozsvítila kontrolka EPC a motor omezil rychlost na asi 30km/h a 1500ot/min. Kontrolka motoru ještě nesvítila. Zároveň na maxi dotu vyskočilo: "závada systemu start/stop". Protože jsem měl tuto zimu občas problémy se startováním auta a autobaterie je ještě z výroby, tak si říkám, zda to není autobaterii. (Objednal jsem novou, zítra ji budu měnit.) Když jsem vypnul auto a nastartoval znovu, EPC již nesvítilo a motoru se vrátil plný výkon. Dojel jsem tedy asi 10km v pohodě domů. Následující den jsem jel cestu do práce cca 2km bez problémů. Při cestě z práce se ale opět rozsvítilo EPC, na maxi dotu stálo "závada systemu start/stop" a omezil se výkon motoru na stejné hodnoty jako předtím. Vypnout a nastartovat motor, už ale před rozsvícením EPC a omezením výkonu motoru nepomohlo a navíc se objevila žlutá kontrolka motoru. Udělal jsem si výpis z řídící jednotky. Log přidávám do přílohy. Děkuji za všechny rady a pomoc. PS: když jsem si dnes vyjížděl logy, tak mě překvapilo, kolik je k tomu dalších chyb . Dokázal by se na to někdo podívat a zhodnotit, zda to jsou reálné chyby, které by se měli řešit? Protože ja zatím nic kromě té EPC kontrolky a slabší baterie v zimě nepozoruji. Je tu případně někdo, ke komu bych s tím mohl dojet na opravu? Jsem z Prahy. Děkuji moc a moc!!!! LOG.docx
  3. balaram

    Baterie

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Mám v autě Octavia 3, 1.4 TSI G-Tec, r.v. 2014, autobaterii Varta EFB 12V 69Ah 360A ještě z výroby, 7 let starou. Koupil jsem si stejně velkou ale silnější. VARTA Silver Dynamic AGM 12V, 70Ah, 760A, E39. Budu ji muset při výměně nakódovat, nebo stačí jen běžně vyměnit? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...