Přejít na obsah

A.S.

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

A.S.'s Achievements

0

Popularita

  1. V sobotu jsem jela cca 100km ale tohle se mi začalo dít po dojezdu a od pondělí stále . Tak si nevím rady a jen se tiše modlím ať je to pravě vypalování filtru. Je fakt ze od doby co jsem auto koupila jsem tohle zaregistrovala jen jednou, ale co jsem studovala na internetu, tak psali ze to člověk nemá “šanci” poznat. Samozřejmě pak se filtr vypadluje i během jízdy tak je více než možný, ze jsem to nepoznala. Právě mi přijde divný, ze najednou a tolikrát.
  2. Ano, omlouvám se. Když jsem auto kupovala mělo najetých nějakých 110 000. Momentálně 130 000. Předpokládám ze vyměněny nebyl. A ano jezdím krátké trasy, bohužel na DPF to nestačí.
  3. Dobrý den, nevím zda je to problém v autě nebo se vypaluje DPF filtr, ale auto pri dojezdu udržuje 1000 otáček. Když parkrat sešlápnu plyn stále si otáčky drží, ale až tak po 5 minutách se zvedne spotřeba a po sešlápnutí plynu se otáčky sníží na optimálních 800. Už se mi to děje třetí den, tak mi to přijde divny. Bohužel jsem se nikde nedocetla jakou regeneraci DPF moje auto má (Škoda octavia 1.6 TDi CR 77kw).
×
×
  • Vytvořit...