Přejít na obsah

luk76

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

luk76's Achievements

0

Popularita

  1. Díky moc 😴😴. Ty smajlíci jsou nahraný špatně,ale nejdou mi vymazat.
  2. Ahoj lidi. Mám octa 2 fl combi,ale nemám pod sedačkou spolujezdce odkládací schránku,je tam jen original krabička s bluetooth (tak jsem to již koupil). Rád bych si jí tam pořídil,ale netuším,zda je to možné a co vše je pro to potřeba udělat.Měnit celou sedačku se mi rozhodně nechce. Pokud by tahle úprava byla možná,tak kde tu schránku sehnat?Předpokládám,že na vrakovišti by mi ji prodali i se sedačkou. Moc prostoru by to neposkytlo,ale výstražná vesta by se tam asi vešla.
  3. Jasně že to není nový auto,ale je fakt udržovaný a garážovaný.Na homo kloubech,nápravách a všude jinde kam se podívám,tak je původní nátěr bez poškození.Na ty podběhy pod plastem jsem se ještě nedíval......tyhle místa jsou ale oproti zbytku auta naprosto sežraný.To je to,co mě vyděsilo
  4. Ahoj lidi. Koupil jsem před dvěma měsíci octu fl combi 2012.Celou jsem ji prolezl (i pod těsnění občas juknul) a nikde nic zrezlýho.Pak mi ale vypověděla službu jedna žárovička osvětlení SPZ.Při sundání osvětlení jsem se zděsil......ta část karoserie nebyla jen orezlá,ale už tam nebyla ani známka po laku.Tak jsem rozebral i to druhé osvětlení SPZ a tam na mě vybaflo to samé.Před rozebráním obou osvětlení nic nenasvědčovalo korozi (ani zabarvení laku,ani puchýřky). Hned jsem to dal ke svému mechanikovi na opravu,ale tohle zděšení mě pořád dloube v hlavě.Chci se jen zeptat,jestli je to běžnější jev,nebo jsem měl jen prostě smůlu.Fotky jsem bohužel z toho šoku neudělal.Podotýkám,že se jedná o auto nebourané s nájezdem poctivých 140tis.
×
×
  • Vytvořit...