Přejít na obsah

ales89

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

ales89's Achievements

0

Popularita

  1. Samotného mě to překvapilo - obvykle takové štěstí nemám :-D Jen mám takový divný pocit, aby se teď nezačala vybíjet baterka :-D
  2. Tak překódování nakonec nebude potřeba. Kamarád mi půjčil vypichovák a opravdu stačilo pouze přehodit piny 4 a 7. Děkuji mockrát! :-)
  3. Díky moc za odpovědi. Bohužel se v těchto věcech vůbec nevyznám, takže mi nezbývá nic jiného, než obrátit se na specialistu s potřebným vybavením. Jet do autorizovaného servisu by asi přišlo na nesmyslné peníze, že? Neznáte nějaké ekonomičtější řešení, ideálně v Praze? :-)
  4. Ahoj, potřeboval bych poradit. Pořídil jsem si originální autorádio Škoda Symphony s CD, ale při instalaci jsem narazil na problém. Mám Octavii (r. v. 2003) ve výbavě Classic, tzn. interiér je v původní podobě. Když však chci rádio zasunout do zdířky, aby se zacvakly zámky, nemohu ho tam dostat, protože plnému zasunutí brání plastové pacičky, které nepasují na dírky, které jsou v samotné přístrojovce (viz obrázek). Díval jsem se, že kazetová verze Symphony tyto pacičky nemá. Řešení je zřejmě jednoduché - uříznout pacičky, že? Nechci to však dělat ještě před tím, než vyřeším další problém, a to reset rádia při vysunutí klíčku ze zapalování a následné nutnosti zadat znova PIN při novém startu. Dočetl jsem se, že se problém s největší pravděpodobností vyřeší přehození pin konektorů 4 a 7 (nemám však iso vypichovák, takže ho musím nejprve sehnat). Má otázka zní - nemůže být problém způsoben i něčím jiným? Jestli si vůbec řídící jednotka Classic verze bude s rádiem "rozumět"? Díky moc za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...