Přejít na obsah

DavidCL66

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

DavidCL66's Achievements

0

Popularita

  1. Dobrý den, přemýšlím nad doděláním el předních oken + el zrcátek. Mám Octavia 1 r. výroby 2002 Venek FL vnitřek byl před face skrz classic výbavu.. Nemám ani ABS, ESP nic.. Všechny okna + zrcatka (Manuál) Je vůbec možnost dodělat el okna (Přední jen) a zrcátka do el? Co vše je potřeba a kde tahat kabely a na kolik to tak cca výjde. A vyplatí se to vůbec dodělávat ?Děkuji moc. A ať to jezdí.
  2. Dobrý večer, tak jsem nějak četl a dočetl jsem se, že když chce někdo udělat z 66kw ALH octavie 81kw verzi tak mu k tomu stačí vyměnit vstřiky z 81kw verze + řídící jednotku.. Moje otázka zní - Stačí jen vyměnit vstřiky? nebo musím vyměnit i ŘJ z té 81kw verze. Předem děkuji.
  3. Zdravím. Vlastním octavii 1 1.9tdi. "Classic výbava" 😅 Sedačky které mám momentálně v autě jsou už v "háji" mám možnost koupit sedačky z octavia 1 RS. Ptám se - stačí vyměnit kus za kus? Bude vše na pojezdech pasovat? Děkuji. "Hledal jsem, ale nemohl jsem najít" Děkuji.
  4. DavidCL66

    66kw

    Omlouvám se. A děkuji.
  5. Dobrý den, jdu s dotazem. Vlastním Octavia 1 66kw ALH. Když mám vstřiky z Octavia 1 81kw. A dám je do své 66kw verze. Musím nějak přehrát software? nebo nějak naladit jednotku? Nebo stačí jen vyměnit. Nebude motor nějak trpět? Děkuji za normální odpovědi. Přejí hezký den.
  6. Zdravím, mám na vás dotaz. Mám octavii 1 1.9tdi 66kw ALH (classic výbava, bez abs apod) .. A chci se zeptat jestli tam mohu normálně dát sprint trysky 764. Nebo musím něco měnit? Vydrží to bez dalších výměn (úprav) ? Kolik tam bude cca kw 75+? Děkuji moc za vaše rady a normální komentáře. Radši napíšu : ve předu mám kotouče a vzadu bubny.. Je třeba dělat něco na brzdách projistotu? Spojka to snese těch více kw? Díky moc a ať to jezdí.
  7. Zdravím, mám na vás dotaz. Mám octavii 1 1.9tdi 66kw ALH (classic výbava, bez abs apod) .. A chci se zeptat jestli tam mohu normálně dát sprint trysky 764. Nebo musím něco měnit? Vydrží to bez dalších výměn (úprav) ? Kolik tam bude cca kw 75+? Děkuji moc za vaše rady a normální komentáře. Radši napíšu : ve předu mám kotouče a vzadu bubny.. Je třeba dělat něco na brzdách projistotu? Spojka to snese těch více kw? Díky moc a ať to jezdí.
  8. DavidCL66

    Spider R17

    Takže, když koupím jiné R17 kola (Se stejným rozměrem jako Spidery R17 7J x 17H2 ET38 )+ typový list a zajedu normálně na STK a řeknu že je chci zapsat do TP tak mi dají nějaký papír se kterým zajdu na Městský úřad a tam mi to do TP napíší? Děkuji za informaci.
  9. Dobrý den, vlastním octavii 1 1.9tdi 66kw classic rok výroby 2002. Mám dotaz, mohu na auto dát spidery R17? (5x100) Ptám se proto jestli nebude problém s místem v okolí tlumučů, pružin. Můj druhý dotaz je, dají se nějak zapsat kola R17 do TP. Mám tam max R16. Děkuji moc za normální odpověď.
×
×
  • Vytvořit...