Přejít na obsah

Petr.ha

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Petr.ha's Achievements

0

Popularita

  1. Čau plánuji si do octavie 1.8t 4x4 dávat 6q převodovku vím že budu potřebovat 240mm spojku a chci se zeptat jestli spojka z motoru/převodovky který je uložený podélně bude pasovat na příčně uložený. Mam možnost jednohmoty z tdi 240mm za dobre penize. Bude to fungovat nebo to bude dělat bordel?
  2. Nakonec byla v háji kabeláž co vede přímo do napínáku
  3. 34 je popsáno jako řízení motoru Na vstřikovače je 32 Právě jsem měl strach aby nebyla v háji řj. Nakonec jsem opravil pár kabelů které na tom nebyly nejlépe a zatim dobrý.
  4. Tak jsem nakonec jen vyměnil pojistku.... ale po pár km znovu praskla je to pijistka č 34 řízení motoru.
  5. Čau mám 1.8t arx a auto mi spadlo do nouzáku a diag. ukazala chybu p0010 chyba v ovladači polohy vačky. Vyměnil jsem elektromagnetickou část ovladače čidlo na klikovce i na vačce a chyba stále nezmizela. Nevíte co s tím?
  6. To asi ne. Zkusím to podle diagnostiky sledovat tlak a kdyžtak zajedu někam kde dělají software jestli mi s tim neporadí a rovnou bych to nechal upravit.
  7. Čau měnil jsem turbo na 1.8t arx. A teď přesně nevim jak nastavit ovládání wastegate. Nastavil jsem to podle návodů z youtube (2mm) "předpětí" a auto se přefouklo a spadlo do nouze. Dal jsem ovládání ze starého turba v domění že ta z repasovaného je špatná ale problém pokračuje. Nevíte co s tím? Jde to nějak nastavit doma? Někde jsem slyšel že je lepší zajet na brzdu aby mi to nastavili tam.
  8. Čau mám ovci 1.8t 4x4 liftback. Chci se zeptat.... auto je vyšší než klasická předokolka, nevíte jestli 4x4 originálně dělali vyšší nebo to potom někdo zvedal?
  9. Čau mám ovci 1.8t 4x4 liftback a chci se zeptat jak je tam originálně uchycený stabilizátor na přední nápravě? Mám ho uchycený za tlumič ale slyšel jsem že za tlumič ho má uchycené jen rs. Je to tak origo i na 4x4 nebo myslíte že to předemnou někdo předělával?
  10. Čau. Mám 1.8t arx a nějak mi nefunguje turbo. Normálně jedu a do cca3000 ot/min turbo tlačí a potom přestane. Někdy vydrží třeba i do 4000 ale pak prostě vypne. Zkoušel jsem rukou hýbat tim táhlem na klapku od té baňky a jde to ale zdá se mi že docela těžko. Hadičky jsem kontroloval a prasklé nejsou. Vedení stlačeného vzduchu jsem kontroloval a hadice také nejsou poškozené.
  11. Čau. Mám 1.8t arx a nějak mi nefunguje turbo. Normálně jedu a do cca3000 ot/min turbo tlačí a potom přestane. Někdy vydrží třeba i do 4000 ale pak prostě vypne. Zkoušel jsem rukou hýbat tim táhlem na klapku od té baňky a jde to ale zdá se mi že docela těžko. Hadičky jsem kontroloval a prasklé nejsou. Vedení stlačeného vzduchu jsem kontroloval a hadice také nejsou poškozené.
  12. Tak jsem se dival i na turbo samotné a je jaksi celé od oleje takže je nejspíš v háji. A začalo i zvláštně pískat.
  13. Sundal jsem tu hadici ke cooleru, nic vyloženě neteklo ale nějaký bordel tam je. 5000 jsem z autem zatim nenajel,mám ho chvilku.
  14. Čau borci. Mám 1.8t arx v kombíkové ovci 4x4. Když jedu normálně tak je vše ok. Když se rozjedu trochu zostra tak z auta vylítne namodralej obláček. Takže nejspíš žere olej. Chci se zeptat jak se pozná jestli auto žere olej přes turbo nebo přez motor.
×
×
  • Vytvořit...