Přejít na obsah

jiri.ledecky

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele jiri.ledecky

  1. jasné, díky, rozumím, ale štítek prostě chybí ... no, zkusím napsat prodejci, jestli to mají elektronicky. Chápu dobře, že to je specifikace výbavy auta, že?
  2. Lancelote, prosím tě a ta fotka je z návodu k autu? Já tam žádnej takovej štítek nemám.
  3. Chlapi díky za komentáře, ale moc z toho moudrej nejsem. Jestli mám 1D0 nebo 1D7 nevím kde zjistit. Nedávat neznačkovou kabeláž, ikdyž i ta OEM způsobuje problémy ... Asi budu věřit firmě co mi tam tažné nainstaluje, že ví co a jak udělat a nic nezkurví.
  4. manuál sice mám, ale tam taky nic není, našel jsem jedinej štítek na sloupku u spolujezdce a tam zase není žádná informace krom VIN, hmotností a nějaké DADA; e8*2007/46*0318
  5. Aha, tak to jsem v háji. rezervu jsem vyndal a štítek nikde. Servisku mám pouze elektronickou. A ve velkým techničáku to nikde není?
  6. Byl jsem se podívat v kufru a kde prosím tě ten štítek najdu? Nikde jsem nic neviděl.
  7. Asi jsem teda najivní, ale myslím, že když ve VTP je to možné mít vozík, tak ta instalace od ŠKODOVKY, kabeláž vč. chlazení a alternátoru na to musí být připravené, ne?
  8. Zesílené chlazení (větší chladič, dvojitá sahara), silnější alternátor, kabeláž k RJ v kufru, výřez spoileru zadního nárazníku v místě TZ. Jestli rozumím správně tak bych měl zajet někam do ŠKODA servisu a nechat si tam nainstalovat větší chladič a vyměnit alternátor ... budu to mít na občasný pojíždění s vozejkem po městě, žádná dovolená s karavanem. Auto bez přípravy lze dodatečně dovybavit TZ ze předpokladu že má ve velkém technickém průkazu zapsány váhy jízdní soupravy, pokud jsou nulové, nelze TZ montovat. Jo, koukal jsem to VTP a váhu jízdní soupravy tam mám 3372 kg. Bržděnej vozík 1500 kg/ nebržděný 650 kg. Uvažuju teda o neoriginální instalaci od firmy STEINHOF, odnímatelné provedení železo, elektro, práce 11,5tis Kč.
  9. Ahoj, super, díky za informaci. Předpokládám, že firma který to dám udělat by tohle všechno měla vědět a informovat mě. Neznáte někoho solehlivýho v Hradci Králové a okoli? Díky
  10. Ahoj koupil jsem si pro mě novou Octavia 3 (výroba 11/2018) a chtěl bych si tam dát tažné. První dotaz, je to možné? Není tam nějakej problém, třeba, že tam musí být nějaká příprava z výroby? A pak druhý dotaz je lepší pevné, nebo odnimatelné? Pevné je levnější a stále po ruce, a když to do tebe někdo napálí, je to určitá ochrana, že? Odnimatelné je sice dražší, ale auto nehyzdí. Nemůže u pevného být problém se parkovacími senzory, že by jí chytaly? Díky za rady a komentáře.
×
×
  • Vytvořit...