Přejít na obsah

Jarrda

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Jarrda's Achievements

0

Popularita

  1. Tak díky všem. Spojler se nakonec objednal přímo u automobilky a nyní již čekám na nalakování. Už aby to bylo :-)
  2. Díky moc všem. Grachovi jsem napsal tak uvidím a na inzerát jsem také odpověděl. Určitě dám vědět jak to dopadlo. Ještě jednou díky.
  3. Asi to bastlil někdo ve Škodovce. Jsem druhý majitel a první byla Škoda-auto. :rolleyes:
  4. Díky moc. Jen jsem zapomněl napsat že mám senzory. Budu kontaktovat e-shopy zda by to bylo možné sehnat i pro ně. Ještě jednou díky a vše nej v novém roce.
  5. Zaviněná :-( Je to lepené. Bazoš a Sbazar sleduju, ale bohužel. Pojištění mám, ale prý se to již nedá sehnat a klasický se mi nelíbí :( . RS taky ne, ale asi to jinak nedopadne.
  6. Přeji dobrý den, mám- nebo spíš měl jsem :-( originál "tuning kit" předního nárazníku http://www.auto.cz/skoda-octavia-ii-tovarni-tuning-kit-16014 Bohužel při setkání s jiným vozem jsem přišel nenávratně o celý nárazník. Neví prosím někdo zda se dá toto ještě sehnat a nebo bych koupil již starší kompletní upravený nárazník. Předem moc díky za odpovědi a přeji hezký den všem!!!
  7. Mám ten samí problém. Telefon Asus Zenfone2. Ještě máme doma minulé Piccaso a tam vše funguje tak jak má. Nešlo by to přece jenom nějak vyřešit v autě. Mám OII před FL a Columbus. Předtím jsem měl HTC One M7 a vše fungovalo v pohodě. Také bych se tedy přidal s prosbou o radu. Díky
  8. Vyzkoušeno. Opraveno. Díky P.S. Abych nemusel chodit zapínat světla tak jsem to dělal za provozu a tudíž to bylo jak jsi psal. Jenom nechápu, že na zkoušku jsem si vzal žárovky z druhého světla (také za provozu) a v pravém také nefungovaly a po navrácení do levého (vše při zapnutých světlech) se opět rozsvítily. Ještě jednou díky a sorry za takto banální věc.
  9. To mě nenapadlo. Zkusím a dám vědět. Zatím díky.
  10. Zdravím všechny a prosím o radu. Dnes jsem měnil pravé zadní světlo na mé OII combi a po výměně jsem zjistil, že mi přestali svítil ty dvě samostatné žárovičky. Zkusil jsem je vyměnit, ale nepomohlo. Také jsem koukal, že mají napájení ne z hlavního konektoru světla. Palubka mi píše závadu světla. Je zima a tak jsem raději zvolil tuto cestu, než individuální hledání. Snažil jsem se vyhledat řešení na fóru, ale ať jsem hledal jak jsem hledal tak nic- tudíž doufám, že nezakládám duplicitní téma. Díky všem za případné rady.
  11. Tak na stránkách škodovky jsem kliknul na odkaz a byl jsem přesměrován přímo na stránky nokie. Po stažení a nainstalování aplikace se mi seznam skutečně natáhl do Columba. Nevím zda je to tak správně, ale seznam není uložen na disku, ale pokaždé se komplet načítá s telefonu. Ještě k tomu zobrazení autíčka na parkovací senzory- zajímalo by mě zda mi můžete někdo sehnat tu správnou jednotku k parkovákům a co to stojí a taky zda to dokážu vyměnit sám. :P
  12. Dík za odpověď. Na stránky škodovky se určitě podívám co tam najdu. Pokud se jedná o zobrazování autíčka a dodatečné montáže, tak těžko zjistím zda tam je navigace od začátku nebo domontovaná- prvním majitelem auta byla Škoda auto. Mohu ti nějak zjistit zda jednotka parkovacích senzorů nebo ta getway je ta co tam má být? Jsem od Pardubic, tak by nemusel být problém za tebou zajet (pouze časový - toho mám málo). Dík
  13. Ještě to nejsou ani dva týdny co jsem pořídil O2 před FL 1.8TSI. V autě je Columbus (alespoň jsem ho poznal na fotkách) a také je tam příprava pro telefon bez adaptéru (netuším jaký model). A teď k mému problému- mám Nokii N86 a nemohu dostat do navigace tel. seznam (přijímání a odmítání hovorů mi funguje jak na displeji navigace tak na volantu). S hovory jako takovými nemám problém. Také se mi nezaznamenávají přijaté hovory v seznamu na Columbovi. Nevím, zda to s tím může souviset, ale také se mi nezobrazuje autíčko na parkovací senzory. Díky za rady
×
×
  • Vytvořit...