Přejít na obsah

Baracuda

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Baracuda's Achievements

0

Popularita

  1. OK dá se to zvládnout u "baráku" na ulici? Každopádně díky, zkusím si s tím pohrát.. Večer na to detailně juknu..
  2. Zdravím, když sednu do auta a zapnu klíček tak se mi z přístrojovky ozve šílený zvuk jako by "seklý" ventilátor nebo něco.. Pak se rozjedu, chvíli to řve a pak to přestane. Začne to třeba pak při couvání zase nebo když zastavím a vypnu zapalování a pak zase nanovo. V jednom servisu se tím moc nechtěli zabývat, že to je omrd to celé sundávat a zjišťovat tak bych to rád s někým někde pořešil. Asi to bude něco s topením, protože auto netopí jak by mělo.. Máte nějaký nápad co s tím??
  3. nj ale co s ním teda budu dělat 😄 pokud ho nezapojím správně tak budu muset dát zpátky melody 😞 a toto teda asi prodat, což mne mrzí..
  4. Dostal jsem se k android autorádiu a mělo by být na Octavii II (mám rok 2006). Mělo by se jednat o toto rádio. Tam je však napsáno že je to od r2008 a mladší. Zkoušel jsem to napojit, ale tragédie, rádio nechytá stanice a jak jsem se dočetl i jinde vybíjí baterii - neodpojí se při vypnutí. Navíc dotek nereaguje přesně, tak jsou asi dvě možnosti. První asi nejpravděpodobnější, neumím to napojit 🤒 a druhá je ta, že toto rádio prostě pro mojí octavii není.. Není tady někdo, kdo tomu rozumí ? Ideálně Praha, že by se mi na to podíval 😄
  5. Dostal jsem se k android autorádiu a mělo by být na Octavii II (mám rok 2006). Mělo by se jednat o toto rádio. Tam je však napsáno že je to od r2008 a mladší. Zkoušel jsem to napojit, ale tragédie, rádio nechytá stanice a jak jsem se dočetl i jinde vybíjí baterii - neodpojí se při vypnutí. Navíc dotek nereaguje přesně, tak jsou asi dvě možnosti. První asi nejpravděpodobnější, neumím to napojit 🤒 a druhá je ta, že toto rádio prostě pro mojí octavii není.. Není tady někdo, kdo tomu rozumí ?
×
×
  • Vytvořit...