Přejít na obsah

Kazy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kazy's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím vás pánové. Podařilo se mi získat fungl nové sedačky do octavie 3. Jsou z firmy, která dělá design pro Škodovku. Sedačky byly použité v hliněném prototypu 1:1 Teď nevím, jestli jsem se náhodou nedostal k nějaké vzácnosti? Bojím se do nich sednout v montérkách 🙂 Myslíte, že se běžně vyskytují, nebo je to rarita? Předem děkuji za odpovědi
  2. Ahoj. Děkuju za odpověď. Musím tedy sehnat někoho poblíž s diagnostikou. Podle VIN jsem jen zjistil, že má tempomat a palubní PC, ale páčky byly jiné. Nevím co s autem dělali, ani důvod. Jak jsem psal, tak mám vystřelené airbagy po nehodě. Možná byly páčky poškozené.
  3. Tempomat už v autě byl, tak myslím, že nic tahat nemusím. Jde to zapnout pomocí ELM327? Děkuji
  4. Ahoj. Tak jsem dnes vyměnil i podvolantový kroužek a páčky už fungují 😀 Na nových páčkách mám i tempomat. Poradíte prosím, jak ho zprovoznit? Děkuji
  5. Ahoj. Tak jsem dnes dal nové páčky a pořád to nefunguje. Je zajímavé, že by se to samo odkódovalo. Ještě jsem zapomněl zmínit, že mám vystřelené airbagy. Může to mít souvislost? Díky moc.
  6. Ahoj. Díky moc za odpověď. Zkusím napojit diagnostiku a vyčíst chyby. Dalo by se to zobrazení alespoň přepnout nějak přes diagnostiku? Dík moc.
  7. Ahoj. Můžete prosím poradit. Koupil jsem octavia 3 rok 2012 1,6 tdi 77kw. Na displeji je pořád jen dojezd na nádrž. Chtěl bych vidět spotřebu. Tlačítka nereagují. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...