Přejít na obsah

mich.dol

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mich.dol's Achievements

0

Popularita

  1. Tvoje příspěvky jsem pročítal taky, a to byl asi první impulz, věnovat se i pátým dveřím. Tímto děkuji
  2. Nechci to zakřiknut, ale zdá se, že je závada odstraněna. V prostoru za levým zadním světlem v kufru se rozpojila hadička vedoucí k ostřikovači zadního skla. Prostor byl plný kapaliny do ostřikovačů, ve které se máchaly konektory. Vše bylo zoxidované, některé drátky ulámané. Konektory jsem ucvakal a nahradil klasickou čokoládou, pak je zde ještě jedna spojka, sdružující hnědé dráty, tu jsem nahradil taky. Je to popsané zde: https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=150&t=187 Po zaizolování vše funguje jak má, centrál odemyká, zamyká dálkou zvenčí, tlačítkem zevnitř, po zamčení zvenčí bliká kontrolka ve dveřích, osvětlení v interieru i v kufru správně reaguje na otevření a zavření jednotlivých dveří. Doufám, že už to takhle zůstane. Děkuji za cenné rady, které mě nakonec nasměrovaly správným směrem.
  3. Děkuji za cenné rady, vše projdu, případně opravím, vyměním. Nevím, jestli to s tím souvisí, ale už se mi podruhé vybila baterie. Pojistku č.38 na stání vytahuju, takže zámky by měly být v klidu, tedy až na ten v pátých dveřích. Baterie je půl roku stará, 74 Ah, ale Starline, takže může být k.o., nabíjí se hodně dlouho (24 h), a stejně není nabitá úplně (mám takovej ten diodovej měřák). Jinak fabkou v pátých dveřích celé auto neodemknu, jde dost ztuha, nevrací se.
  4. Zkusil jsem dnes zapojit jinou komfortní jednotku, jediná změna byla, že nefungovalo dálkové ovládání, jinak se vše chovalo naprosto stejně. Ještě jsem zkusil vytáhnout pojistku č. 14, centrál jde klíčkem na čtyři dveře (nejdou páté), auto se odemkne a zůstane odemčené, po zasunutí klíčku do zapalování se samo nezamkne, jde odemknout a zamknout zevnitř. To je ale pro provoz nepoužitelné, nejde DO, stahování oken, nastavování zrcátek, vnitřní osvětlení a červená světla ve dveřích. A navíc odemčené a zavřené auto občas cvaklo zámky. Ještě chci zkusit tu řj oken ve dveřích řidiče, jestli není problém tam, ale když z ní vytáhnu konektor, tak se ostatní dveře chovají stejně, odemknou se , hned zamknou. Nemůže to dělat řj v jiných dveřích? Asi mi nezbýva, než dojet někam na VAG, možná jsem tím měl začít.
  5. Dnes jsem znovu vytáhl celý kabelový svazek ze dveří, prošel jsem všechny spojky, všechno jsem předělal, znovu zaizoloval, na konektoru nic uhnilýho neni. Když vytáhnu konektor z řj stahování oken, tak se ostatní dveře odemknou a hned zase zamknou. V pondělí by měla přijít ta komfortní jednotka, tak jí zkusim vyměnit.
  6. zítra to všechno projdu, mezi dveřma jsem nahrazoval asi tři přelámané dráty, té spojky jsem si nevšiml
  7. to jsem nezkoušel, shodím tapec a vyzkouším, podle mě bude problém ve dveřích řidiče, protože dokud je nezavřu, tak vše funguje, jak má
  8. fabku mám jen dveřích řidiče, zkusil jsem jí vyndat a i bez ní to je stejné, zkoušel jsem zamykat šroubovákem přímo v zámku, konektory v řj stahování oken vypadají v pohodě, prostříkal jsem je kontaktním sprejem. Rádio jsem měnil za originál Symphony CD, bylo tam neoriginální, co nefungovalo. Zapojení nebylo uplně jednoduchý, předchozí majitel tam měl nějaký historický hands free. Mám to zapojený na přímé vypínání a zapínání, nezapíná se to se zapalováním. Všiml jsem si ve tmě, že rádio červeně problikává pod šipkama ovládání. Tady by asi mohl být problém, ale rádio jsem dával v létě a tohle začalo až v prosinci, když napadl sníh, sousedi mě upozornili, že mi auto cvaká zámkama na parkovišti. Objednal jsem na vrakovišti komfortní jednotku, zkusím vyměnit.
  9. Ahoj, trápí mě problémy s centrálním zamykáním u Octavia 1 2004. Auto se při odemykání dálkovým ovládáním vždy hned znovu zamkne, musím odemknout klíčem a okamžitě otevřít dveře řidiče, potom jdou zbývající dveře odemknout dálkovým ovládáním. Když zavřu dveře řidiče, auto se po chvíli opět zamkne a celé se to opakuje. Když nechám auto v klidu, tak v určitých intervalech cvakají zámky. Kontrolka u kolíčku ve dveřích řidiče většinou nebliká. Když vlezu do auta a strčím klíč do zapalování, auto se zamkne a to vždy i po stisknutí tlačítka na odemknutí ve dveřích. Dveře řidiče musím odemknout mechanicky páčkou a otevřít. Potom jde zbytek auta odemknout talčítkem. Zdá se, že centrál funguje pouze v případě, když jsou otevřené dveře řidiče. Musím vytahovat pojistku č.38 a zamykat auto mechanicky, jinak je schopné stále cvakat zámky až do vybytí baterie. Když odemykám auto klíčkem s vytaženou pojistou, reagují na odemčení páté dveře, které se odemknou a zamknou. Opravil jsem prodřenou izolaci na drátech v průchodce dveří řidiče a pravých zadních dveřích, vyměnil jsem oba přední zámky za nové, neoriginální, vše bez úspěchu. Diagnostika mi nepomohla, mám univerzální a ta umí jen jednotku motoru. Pokud má s tímto někdo nějaké zkušenosti, budu rád za radu. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...