Přejít na obsah

aspeKt

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele aspeKt

  1. Určitě to večer po práci zkusím, díky za tip 👍
  2. Tak přišel tlakoměr, čerpadlo jede na 3 bary, takže jsme ve slepý uličce a nevíme, co dál 😕
  3. Podtlakový hadičky jsme měnili, už měly nejlepší za sebou, žádná změna 🙈
  4. Vyzkoušena vidlácká metoda, tlak jsem rukou udržel, ale úplně v pohodě to nebylo. Objednal jsem tlakoměr, tak snad se někam posuneme.
  5. Tlak paliva jsme ještě měřený nebyl, dá se to vysledovat přes diagnostiku, nebo je na to potřeba tlakoměr?
  6. Zdravím, narazili jsme na problém u oktávky 1.8T, rok výroby 2000, najeto 240k km. Auto zkraje nárazově nechytlo, pak bylo chvíli v pořádku, pak zase nechytlo, až už nejde nastartovat vůbec, jenom točí na 3 válce, po chvilce otáčky při startování spadnou zpět z 900 na nulu. Ventily jsou všechny proměřené a OK, pumpa jede, svíčky jsou vyměněny a dávají jiskru, nová škrtící klapka nastavená, měnili jsme snad všechny snímače a čidla, VAG nevypisuje žádnou chybu… už jsme docela bezradní, dokázal by někdo poradit? Předem díky za odpovědi.
  7. Ahoj, máme problém s jedničkovou oktávkou, 1.8T 110kW. Najednou přestala startovat, startér točí, ale jen na dva válce. Vyměnili jsme všechny čidla a senzory včetně snímače otáček, vyměnili škrtící klapku včetně základního nastavení, jsou nové svíčky, palivové čerpadlo benzin dává. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Už jsme docela bezradní. Díky všem za případné rady.
×
×
  • Vytvořit...